Korkulan Oldu! Diş Hekimine Giden Ünlü İsim Ölümden Döndü: "Ağzımda Atom Bombası Taşıyorum"

Çoğu insan diş hekimlerinden ve yapılacak işlemlerden korktuğu için diş sağlığını ihmal ediyor. Ve diş ağrısına dayanmayı tercih ediyor.  'Kemancı' şarkısının söz yazarı ünlü müzisyen Mehmet Yüzüak, diş tedavisi için gittiği klinikte başına gelmeyen kalmadı. 

Çenesi kırılan ünlü isim ölümden döndü.

Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak, İstanbul'un Kadıköy ilçesindeki bir diş kliniğine implant için gitti. Ancak hayatının şokunu yaşadı. Kliniğe Yüzüak, iki dişi için gitmişti ama ölümden döndü. Edinilen bilgiye göre, operasyondan sonra yere düşüp fenalaşan ünlü isim, ağır bir kanama geçirdi. Acilen hastaneye kaldırılan Yüzükak'a hekimler çenesindeki 6 implantı ancak o işlemi yapan doktorun çıkartabileceğini söyledi. O doktorla da davalık olan ünlü isim hiçbir şey yaptıramıyor.

Kanal D Haber'in haberine göre Yüzükak şunları aktardı: "Bakın yemek yerken dişlerim çıkıyor. Dişlerim elimde geziyorum. Hakkımı arayacağım. Ona söyledim şeker hastası olduğumu, karaciğerimde problem olduğunu. Uyandığımda bana 9 tane implant takmış. 9 implantı ben nasıl taşırım 73 yaşındaki bir adam beyin kanaması geçirir. Meğerse benim çene kemiğim kırıkmış. 6 tanesini alamıyoruz. Atom bombası taşıyorum ağzımda."

Yüzükak'ın avukatı Ahmet Demirarslan "Burada ciddi bir sağlık skandalı olduğunu düşünüyoruz. Bununla ilgili de gerekli hukuki işlemleri yürütüyoruz" dedi.

Popüler İçerikler

Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
YORUMLAR
17.10.2023

ulan dişçiye gidicez , karşıma çıkan habere bak :(

17.10.2023

Dişçiye gideceğim günün önceki akşamında Son Durak filminin dişçi sahnesini önermişti Youtube...

17.10.2023

Sektör öyle bi noktaya geldi artık lüks klinik açalım binlerce lira alalım düzelmeyince yapacak bir şey yok bir işlem daha bi işlem daha… Dolgu yapılacağını söylediler yaptılar 1 hafta sonra inanılmaz bir acı damağın yırtılmış tutmamış kaplama yapılması lazım ücreti öde gel dedi ücreti ödeyip mi geleyim skik o zaman baştan öyle deseydin başka bir diş hekimine gittim sapa sağlam dolgu yaptı yıllar geçti bir şey olmadı artık ev mi araba mı ne alıyorlarsa aylık taksidi size kitliyorlar 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

17.10.2023

İyi doktor kötü doktor farkı inanılmaz implant yaptırdım 1 2 haftaya düşer düşünce gel yapıştıralım dedi kaç yıl oldu ne düştü ne başka sorun yaşadım devlette kanal dolgusu yaptırdım dilimi yaktı yada kesti 1 hafta geçti ağrı yeni dindi o da kötü doktor değildi ama özel çok daha rahattı eskiden sorun yaşamıyordun atık özeli devleti garanti veremiyor ben ilk defa tedavi öncesi kendi zıram vardır diye kağıt imzalattıklarını görüyorum eskiden var mıydı

Kanal tedavisi sırasında köprü diş protezime zarar verip düşürdüler. Yeni köprü yapmayı önerdiler. Sapasağlam protez dururken yenisini yaptırmaya karşı çıktığım için de sağlam yapıştırılmadı. 1.000 km yol gidip eski dişçime gideceğim İstanbul'a... Fıkra bu kadar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ