Korkudan Neredeyse Altına Kaçırdıkları Anları Bizimle Paylaşırken Hem Güldüren Hem Hüzünlediren 19 Takipçimiz

Ben de çoğunu yaşasam altıma kaçırırdım herhalde...

1. Ardından herkes kendi hikayesini anlatmaya başladı...

@_ikiartibir

2.

@gulsern_ylmz

3.

@8nokta44

4.

@euclide25517932

5.

@MALKOCOGLUbrk

6.

@Guanicie

7.

@_Akheron

8.

@reisgergin

9.

@bilge_a_

10.

@helisilin

11.

@emelgcn

12.

@vastusmedialiss

13.

@bukeet_kocaoglu

14.

@machine23257874

15.

@anaerkilduzen

16.

@smtzlyrt

17.

@frajilX_lihayat

18.

@biryolubulunur

19.

@mdmdclrmt

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
16.06.2020

Bu akşam rüyamda kitapçık numarasını kodlamayı unuttuğum için sınavımın geçersiz sayıldığını gördüm. Altıma sıçmam için gayet yeterliydi.

Universitede oldugum zamanlar...Ev arkadaslarimin hepsi ara tatilde memleketlerinde bense tek basima keyif catiyorum. Gece meshur exorcisti acmisim ickim nevalem her sey hazir, film akip gidiyor disarda da gumbur gumbur yagmur simsek Allah ne verdiyse hani... Tam icine seytan kacan kizin kafasini ters cevirdigi sahnede tahmin edin ne oldu! Elektriklerin kesilmesi ile son sahnede kizin o meshur buz mavisi gozleri zihnime mihlandi arkadasim, boyle bi korkuyu anlatmaya ne kelimeler ne de afedersiniz benim büzüğüm yetmez. Gozumu kapatiyorum karsimda aciyorum karanlikta sanki her yerde karsimda seytan isildiyor, o gece bilmedigim dualar bile bana malum oldu sanki. Hayir kendimi disari aticam evde don paca oturuyodum yalnizligin verdigi rahatlikla, o zifiri ortamda neyi nerde bulayim... En son ya Allah acidi da uykuya daldim ya da korkudan kendimden gectim inanin hatirlamadigim anlardan biridir:)

16.06.2020

Aynen arkadaşım. Bende o filmi 10 yaşımda izlemiştim, yıl 86. Evlere video yeni yeni giriyor. Bizde hevesle almıştık komedi korku romantik Allah ne verdiyse izliyoruz kaset kiralayıp. Ablam bir gün o lanet filmi getirdi annemler de evde yok. İzledik ama anamdan emdiğim Süt burnumdan çıktı 😨 Geri kalan bir kaç hafta geceleri annemle babamın yanında yatmak zorunda kalmıştım. 😨 Halâ çocukluğumun travmasıdır The Exorcist ve Linda Blair 😱😁😁

16.06.2020

11-12 yaşlarım. Anannemdeyiz, gece su içmeye kalktım. Mutfak kapısında uzun boylu bir adam. Karanlıkta seçemedim gece abim gelmiş sandım. Abi sen mı geldin dedim, kafasını salladı. Suyu da içmeden döndüm arkamı. Bir baktım salonda abimin yatmasi gereken cekyatta yorgan falan yok. Ara kapıya bir abanip çiğlik atısim var ki evlere senlik:) Ben cin falan sanıyorum. O arada sokak kapısı açılıp paldır kuldur sesler geldi apartmandan. Meğer kanli canlı hırsızmış benim cin :) Ne tırsmıştım ama :)

TÜM YORUMLARI OKU (10)