Korku Filmlerinde Ölmek İçin Yapılacak En Mantıklı 16 Hareket

1. Issız bir yerde ev sahibi olmak

Filmin kahramanları yer kıtlığı varmış, şehirde ev kalmamış gibi gider en ıssızından, pis bir göle yakın, ormanlık alanda, inin cinin top oynadığı yerden ev tutar. Sonra vay efendim niye öldük...

2. Oradan buradan bulduğu kaseti üzerindeki uyarı yazısına rağmen gece saatlerinde izlemek

Duyarlı cinimiz veya şeytanımız kasetin üzerine 'İzleme lan ölürsün' yazmasına rağmen cesur kılığına bürünen kahramanımız gece saatlerinde izler. Sürpriz! 2 gün sonra cesediniz küvetinizde!

3. Eğlenmek için çıkılan yolda ıssız ve terk edilmiş hastaneye/eve rastlayıp içine girmek

Genelde bu rolde gerizekalı gençlerimiz oynamaktadır. Biri çıkar 'Yaa ne olacak' der, diğeri eve girdikten sonra babaannesinin anlattığı korku hikayelerini dillendirir, bir kızımız ayağı takılsa ciyak ciyak bağırır. Sonra ölüyorlar işte.

4. Bodrum katından gelen seslere duymasına rağmen bir harekete geçmemek

Bu genelde evi güzel, dubleks olan, ev kadar bodrumu olan evde olur. Evin güzelliğinden evden kaçamazlar. Sonra evin bodrumundan sesler gelmesine rağmen aldırış etmeyip gece vakti gidip bakarlar. Daha sonra ben niye ölüyorum? O değilde bu şeytanlar falan filan da ağızlarının tadını biliyor. Hiç şahit oldunuz mu bir apartmanda ine cine? Şahsen ben olmadım.

5. Hep testereyle öldürülmek

Hep kahramanları eleştirdik ama katillerimiz de aşağı mı sanki? Silahlar, bıçaklar dururken boyu kadar testereyle öldürecek. Çünkü artık bu moda. Daha psikopatça oluyor.

6. Gecenin 3'ünde 4'ünde çişe kalkmak

Azıcık tutamıyor musunuz kardeşim? Sabahın ilk saatlerinde gidersiniz işte! Ya da hiç olmadı bari diş fırçalamak, bakım yapmak, yüzünü kremlemek gibi şeylerde bulunmayın. Yatın zıbarın işte.

7. Sabah saatleri torbaya girmiş gibi gece duş almak

Ya sabah niye duş almıyorsunuz, onun yerine gece alıyorsunuz? Sonra ölüyorsunuz işte. İnsan onca korku filmlerinden bir ders çıkarmalı ama.

8. Gece yolculuğunda arabadaki anormalliği sezip çıkıp bakmak

Ya demek ki bir terslik var, ama arabada değil. Bas gaza git işte yoluna. Sana ne öldürülüp oraya buraya atılan cesetlerden? Herkes yoluna kardeşim.

9. Doktor yerine hocaya gitmek

'Ya falancanın kızı beyinsizmiş gitmiş de artık iyiymiş annesi söylüyor', 'Aman gencecik doktor daha, yaşlı bir hocadan daha mı iyi bilecek?' aklıyla hareket edip hocaya gidilir. Sonra yanlışlıkla yapılan büyüyle içinize cin girer. Sonra niye içimde cin var...

10. Arabaya yabancı almak

Tamam insanlık ölmedi diyerek hareket edip almış olabilirsiniz de elemanın konuşmasından, giyinişinden, elindeki eşek ölüsü ağırlığındaki bavuldan da mı şüphelenmez bir insan? Hayır mı? E kalbiniz temizse hayırlı olsun öleceksiniz.

11. Yeni ev hakkındaki çocukların yorumuna inanmayıp yaşamaya devam etmek

Çocuklar şahit oldukları master degree anormalliklere dayanarak yeni ev sahiplerini uyarır. Ama gel gelelim ki ev sahipleri 'Çocuk işte ya, hayal gücü geniş bunların, ehehe' diyerek evde oturmaya devam eder. Sonra keşke efendim dinleseydik.

12. Katili hep sağda solda aramak

Ya niye katil önünüze çıksın?? Biraz mantık ya. Bu ya arkadadır ya tavanda.

13. Doğru düzgün yürürken oraya buraya bakacağım diye takılıp düşmek

Ya madem bir anormallik sezdin, koş. Niye yavaş yavaş oraya baka baka yürüyorsun? Düşersin tabi.

14. Tıkırtının geldiği yere gitmek

Madem ki şiddetli bir tıkırtı var, derhal evden çık ya. Niye daha gidip bakıyorsun? Otur ya da kaç. Sonra vay niye öldürüldük..

15. Her zaman çeken telefonun o anda çekmemesi

Ölünce çeker ama o.

16. Evde organ bulunmasına rağmen hala orada yaşamak

Bu düpedüz intihardır. Dahası yok.

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!