Kore Savaşı'ndan Yaşam Savaşına...

Çevresinde 'Koreli' olarak nam salan ve Kore Savaşı'na katılan 82 yaşındaki Celal Bayrak, daha iyi bir geçim için 10 yıldır mendil satıyor. Beş çocuğundan 4'ünü çeşitli hastalıklar nedeniyle kaybeden, 3 ayda bir aldığı engelli maaşıyla hem geçinmeye hem de eşinin tedavi masraflarını karşılamaya çalışan Bayrak, ilerlemiş yaşına rağmen hayat mücadelesini sürdürüyor.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
14.03.2017

Gidip suriyelilere destek vermeye devam edin siz onlar havuzlara atlasın,tatil yapsınlar..Ama Gazi'ye bakma.Ya bırak bana kimse burada konuşmasın kimisi şöyle böyle yardıma ihtiyacı var falan filan yardıma ihtiyacı olanların çoğu ülkesinde farkında olun şunun artık şu ülkeye gelenlerin büyük kısmı durumu iyi olanlar.Savaş çok zor birşey farkındayız bunun.Yardım yapılmasın demiyorum yardım yapılsın suriyede kalanlara yoğunlukla yapılsın,gerçekten zor durumda olanlara yapılsın..Ama gözünüzü açın artık şu ülkeye giren suriyelilerin çok az kısmı gerçekten iyi insanlar geçinmeye çalışan insanlar.Ülkeme gelip sokakta geçen adama laf atıp..İşverenlerini öldürüp,sokağımda gezen hayvanlara tekme atmaya hakkın yok lan senin Allahın Değişikleri.Lan benden,senden,bizden daha fazla hakları olucak bu gidişle dalgamı geçiyorsunuz.Güzel Ülkeem Güzel Ülkem..Sen Suriyelilere her boku ver,ama şu Kendi Vatandaşına..En önemlisi GAZİ olması bile yeterken..Yardım etme ? Üzücü.

14.03.2017

Suruyelilere maaş bağla tavşan gibi doğursunlar onlara bak. şu insanları da böyle aç sefil bırak...

14.03.2017

Dayı zamanın Komünizme karşı savaşmış ama şimdi kapitalizm kendisini sömürüyor.

14.03.2017

Dayı Kuzey Kore'ye karşı Güney Kore için savaşmış şu an ikisinin durumu ortada. Ayrıca dayıyı kapitalizm değil AKP hükümeti sömürüyor. Bol keseden atmayın.

TÜM YORUMLARI OKU (18)