Koray Aydın: 'Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener Olacak'

Eski MHP'li Aydın, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu "Çalar Saat" isimli programa katıldı.

Aydın, programda, 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde Akşener'in aday olacağını açıkladı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Aydın’ın açıklaması üzerine İsmail Küçükkaya, “Doğru anladım değil mi? Meral Akşener aday olacak…” dedi. Koray Aydın da ‘Evet’ diyerek, Recep Tayyip Erdoğan ile Meral Akşener’in isimlerinin olduğu anketlerin hiçbirinde Erdoğan birinci çıkmadığı ifade etti. 

Aydın şöyle konuştu: 'Türkiye'de sistem değişti. Cumhurbaşkanlığı seçimi de 2 turlu hale dönüştü. Dolayısıyla 2 turda yarışılacak. Ana muhalefet olduğunuzda 2. turda, 1. olanla yarışacak duruma gelmiş oluyorsunuz. Şu anda Cumhurbaşkanlığını elinde bulunduran AK Parti'nin belli bir gücü var. Biz daha henüz bir parti kurmadık, kuruyoruz. Bizim bu kurduğumuz partiyi aslında millet kuruyor. Bu partinin genel başkanlığı görevi Meral hanıma tevdi edilmiş durumda. Cumhurbaşkanlığı seçimi olarak, yaptığımız anketlerde Meral hanımın adaylığı durumunda ilk turda birinin seçimi görülmüyor. O zaman 2. turda Meral hanımın kalması halinde kesinlikle Cumhurbaşkanı seçilebileceğine yürekten inanıyorum. Bu aslında halkın bir talebi.'

MHP’den ayrılık konusuna da değinen Aydın, “Buna mecbur kaldım. Çünkü MHP, AKP’nin içinde eriyecek” dedi.

‘Milliyetçi muhafazakar’ ve ‘Atatürkçü’ olacağı açıklanan yeni partinin ekim ayı içinde kurulması planlanıyor.

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.08.2017

Akşener'e fetöcü diyen tipler var =) Hiç kıvırmaya gerek yok. Bu fetö şeytanını başımıza bela edenler halen başımızdalar.

23.08.2017

Bir daha ki seçimde mhp silinecek. Akşener chp tabanının da oyunu istiyorsa bayağı bir işi var. Akpli çomarların hakkında çıkardığı bütün iddialar asılsız çıktı zaten.Kaset var dediler, fetöcu dediler hepsi çamur at izi kalsın olayıydı. Ama tayyip bırakmaz.Alır yine eline kuran'ı sallar sallar durur , sağa sola iftira atar. Olmadı seçime hile karıştırır. Önemli olan ona karşı olduğunu söyleyecek insan sayısı.

23.08.2017

Chp ile akşener ortak aday çıkarır mv seçimlerine ayrı girerler

23.08.2017

ülkeye bi kadın eli değmesi şart!

24.08.2017

Off bu yorum tutar..

TÜM YORUMLARI OKU (80)