Köpekten Korkup Kaçarken Yola Atlayan Kişiye Kamyon Çarptı

İstanbul Büyükçekmece'de yaşanan olayda, kaldırımda yürürken havlayan köpekten kaçan kişi yola atlayınca kamyon çarptı. Ağır yaralanan ve isminin Ekrem Binak olduğu belirtilen vatandaş hastaneye kaldırılırken o anlar da güvenlik kamerası tarafından böyle kaydedildi.

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
01.07.2021

Toplayın artık şunları zaten sokakta yaşayıp iç paraziti olmayan köpek yok. Solucanlı bok ve saldırı görmek istemiyoruz artık yeter seven alsın evinde baksın neden benim alanıma girmesini istemediğim için linçlenicem amk mal değnekleri sizi.

30.06.2021

köpek savunucuları gelir birazdan böyle zararlı köpekleri alalım diğerleri kalsın bizde zaten hepsini hadım edelim demiyoruz toplumun huzurunu bozanlar alınsın

30.06.2021

ben köpek tapar diyorum kendilerine.

30.06.2021

Köpekte herhangi bir tasma yok sitenin önünde birileri sanırım besliyor onu, cins bir köpek golden a benziyor, Saldırgan bir cins değil ama sanırım sokak kanunları onu biraz saldırgan yapmış. Kaçan kişinin yerinde kim olursa olsun hemen hemen aynı tepkiyi verirdi ve kaza kaçınılmaz. Sokakta yaşayan hayvanlar maalesef sıkıntı çıkartıyor bazen komik bazen de böyle üzücü durumlar oluyor. Ama inanın her şey insanların elinde. Hayvan severlerin en büyük yaptığı hatalardan birisidir sokak köpeklerini olur olmaz yerlerde besleyip karınlarını doyurdukları için hayvan sever olduklarını zannetmek. Kusura bakmasınlar hayvan severlik sokak hayvanlarının önüne bir avuç yemek koymak değildir.

30.06.2021

Nedir peki açıklayabilir misin?

TÜM YORUMLARI OKU (26)