Köpekten Kaçarken Minibüsün Çarptığı 8 Yaşındaki Çocuk Öldü

Adana'da köpekten kaçarken yola atlayan Suriye uyruklu 8 yaşındaki Ahmed el Halil, minibüsün çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Halil, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Adana'nın Yüreğir ilçesi Karataş Bulvarı'nda meydana gelen olayda iddiaya göre, kaldırımda yürüyen Suriye uyruklu 8 yaşındaki Ahmed el Halil, karşısına çıkan köpeği görünce kaçmaya başladı. Korktuğu için aniden yola atlayan Halil’e, sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen minibüs çarptı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Halil’i ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralı Ahmed el Halil, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay anı görüntüleri 🎥

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
29.01.2023

soruşturma başlatıldı da ne olacak ki? köpeği mi soruşturcan napcan? yıllardır söyleye söyleye dilimizde tüy bitti sokak hayvanları hayati bir sorundur diye...

29.01.2023

Sorun olan sokak hayvanları değil,saldırganlaştıran insanlar. Aç bırak, taş at, tekme at, işkence et, sonra "köpekler saldırıyor" oluyor. Bunu özellikle de çocuklar yapıyor. Mahallemizde yıllardır köpekler var, kimseye saldırmışlıkları yok çünkü taş tekme atan yok. Ancak daha geçtiğimiz günlerde Suriyeli çocuklara saldırdı bir tanesi çünkü hayvana vurup duruyorlarmış en sonunda biri tekme arınca dönüp saldırmış. Saldırılar çoğu zaman böyle gerçekleşiyor ama öncesini görmüyoruz tabii ki. Şimdi de köpeklerden korkan bir kesim organize olmuş sosyal medyada köpek hakkında propoganda yapıyor. Çok hümanist davranıyorsunuz ama yıl içinde çok daha fazla olan, insanın elinden gerçekleşen insan ölümleri umrunuzda olmuyor nedense.

29.01.2023

Ah be çocuk 😔

29.01.2023

Medeni ülkelerde sokak köpeği yoktur. Sokak aslanı, timsahı, kaplanı, yılanı da yoktur. Bizim gibi 3.dünya ülkelerinde sokak köpeği ve ve köpek yüzünden ölen insanlar vardır. Vatandaşlık satmak vatanı satmaktır.

Sıkıntı şu: kaplan, timsah vb. sokaklarda görmeye başladıysan hayvanın gerçekten yaşam alanlarına girmeye başlamışsındır çünkü o hayvanlar vahşi doğaya ait. Köpekler ise evrimine insanlar tarafından müdahale edilmiş bir tür. Vahşi doğada kendi kendine hayatta kalamaz ama doğal alanı da sokaklar değildir insanın yanıdır, insana bağımlıdır. O yüzden sokakta köpek olmamalı.

TÜM YORUMLARI OKU (17)