Köpekten Kaçarken Kamyonun Çarptığı Mahra'nın Sağ Bacağı Kurtarılamadı

Antalya'nın Serik ilçesinde geçen cumartesi günü köpekten kaçarken hızla yola çıkan ve kamyonun çarpmasıyla ağır yaralanan Mahra Melin Pınar (9), 3 günde 3 ameliyat geçirdi. İlk ameliyatını cumartesi günü geçiren Mahra, dün gece 01.00 sıralarında beynin sol kısmında oluşan kararma nedeniyle acilen ameliyata alındı, bugün saat 13.00 sıralarında ise parçalanan sağ bacağı diz üstünden kesildi. Yoğun bakımda uyutulan Mahra'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kaza, geçen cumartesi günü saat 10.00 sıralarında Belek Mahallesi'nde meydana geldi. Kaldırımda yürüyen Mahra Melin Pınar'a, yol kenarındaki arazide dolaşan başıboş köpekler saldırdı.

Bacağı tekerin altında kaldı

Kaçmak için yola çıkan Pınar'a İrfan Yayla'nın kullandığı 07 YBJ 06 plakalı kamyon çarptı. Pınar'ın bacağı kamyonun ön tekeri altında kalarak ağır yaralandı.

Küçük kız olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede hemen tedaviye alınan Mahra Melin Pınar, yaklaşık 3,5 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.

'Durumu ciddiyetini koruyor. Hiç uyanmadı bile'

Mahra Melin Pınar'ın son sağlık durumu hakkında bilgi veren baba Murat Pınar, dün gece kızının saat 01.00 sıralarında beynin sol bölgesinde oluşan kararma nedeniyle ikinci kez ameliyat olduğunu aktardı.

Zorlu geçen ameliyatın ardından kızının tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini belirten baba Murat Pınar, 'Beyin ameliyatı sonrasında beyni açık bir şekilde yoğun bakıma kaldırıldı. Bugün öğle saat 13.00 sıralarından parçalanan sağ bacağını kestiler. 3 gün içerisinde 3'üncü ameliyatını oldu. Durumu ciddiyetini koruyor. Hiç uyanmadı bile' dedi.

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
07.03.2022

bir insan köpeği kışkırtsa köpek yola atlasa ve ona kamyon çarpsa inan daha çok dikkat çekerdi. geçmiş olsun inşallah bundan sonraki hayatında güçlü olur hayata küsmez.

07.03.2022

Daha önce "Köpekler bana saldırmıyor onlar masum" diyen onun bunun çocuğu vardı. Hadi bu dediğini o kıza anlat köpek seni. Bu sorun çözülmediği taktirde insanların sabrı taşacak ve sokakta gördüğü her köpeği öldürmeye başlayacak ben söyleyeyim. O kızın ailesi, tanıdıkları veya o çevrede yaşayan insanlar bu olaydan sonra ne yapacak sanıyorsunuz? Kuvvetle muhtemel o bölgedeki sokak köpeklerini zehirleyecekler. Aynısı kızımın başına gelse benim yapacağım şey bu olurdu. Eğer hayvan severseniz önce insanı sevin. Sonra hayvana sıra gelir.

07.03.2022

Şu ettiminin köpeklerini toplayın kısırlaştırın aq artık bu ne?! hayvan ırkı mı insan ırkı mı? ırkçılık yapıyorum evet köpek sevmiyorum evet, insan seviyorum çocuk seviyorum ve önce insan yaşamalı diyorum, hayvana işkenceye vs de karşıyım ama önce insan ya çocuk ya çocuk!!!! Hayatı zehir oldu onun, yaşayıp yaşamayacağı bile belli değil..

07.03.2022

Bu ne nefret arkadaş? Bu nefretini belediyeye kusman lazim hangi ilçe ise hepsinin gmail adresi maaşlı elemanlari var. Köpek sevmek kedi sevmek suç mu aq

07.03.2022

Çok hassas bir konu. Ben genelde sokak köpeklerine kediler kadar güzel bakılmıyor diye içerlenen bir herifim. Bun rağmen ,köpekleri çok fazla sevsem de, böyle saldırgan olduğu bilinenler kesinlikle toplatılmalı. Saldırgan karakterde olanları özellikle çocuklara daha sık saldırıyor bir de sanırım. Ben o kadar kolay ürken veya bu tarz durumlarda kaçma refleksi gösteren birisi değilim ona rağmen geçen kamyonun arkasından fazlasıyla büyük bir köpek rastgele önüme çıkınca irkildim. O yüzden bir çocuk için düşünürsek bana oluşturdukları tehdidin belki de beş katını oluşturuyorlar.

07.03.2022

Hepsi toplatılacak kardeşim ve hepsi kısırlaştırılacak. Saldırgan olanlar ise itlaf edilmeli. Bakalım "bana neden köpek saldırmıyor? Onlar bizim sevimli dostlarımız." Diyenler olacak mı merak ediyorum. Köpeklerin doğal ortamı insanın yeridir sokak değildir. Sol çomarlar bir anlayabilse ne güzel olacak.

TÜM YORUMLARI OKU (103)