Köpekten Kaçarken Kamyon Çarpıp Hayatını Kaybeden Vatandaşın Ardından Yapılan Tepki Çeken İnanılmaz Paylaşım

Sizin de bildiğiniz gibi sokak köpekleri sorunu çoğu zaman özellikle sosyal medyada gündem oluyor. Son olarak, köpekten kaçtığı sırada yola atlayıp kamyon çarpan Ekrem Binak isimli vatandaş hayatını kaybetmişti. Binak'ın ardından da başıboş gezen köpekleri yeniden konuşmaya başladık. Bazı hayvanseverler Binak'ın suçlu olduğunu bile söyledi. O yorumlardan birini ve gelen tepkileri göstereceğiz sizlere şimdi...

Geçtiğimiz haftalarda kaldırımda yürürken havlayan köpekten kaçan Ekrem Binak'a yola atladığı sırada kamyon çarpmıştı. Ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan Binak, hayatını kaybetmişti.

O anlara buradan bakabilirsiniz;

Köpekten Korkup Kaçarken Yola Atlayan Kişiye Kamyon Çarptı

Bu ölümün ardından da başıboş gezen sokak köpekleriyle ilgili "sorun" yeniden gündeme gelmişti. "Başıboş Köpek Sorunu" isimli sayfa da bu sorunla ilgili Twitter'dan böyle bir paylaşım yaptı.

Paylaşımın ardından bir Twitter kullanıcısı da Binak'ın köpeğe ekmek vermeyip başını okşamadığı için hatalı olduğunu söyledi. Bir de "Havlayan köpek ısırmaz" atasözünü hatırlattı.

Kullanıcının bu sözleri herkesi sinirlendirdi. Birçok tepki yorumu geldi.

Sizce neden böyle düşünüyorlar? Bunun çözümü gerçekten ekmek verip, başlarını okşamak mı?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Bir Kadının Toplu Taşımalarda Yan Koltuğuna Erkeklerin Oturmaması İçin Aldığı Sinirlendiren Önlem
İlk Kez Başörtüsü Olmadan Dışarıya Çıktığını Söyleyen Kadının Paylaşımına Yapılan Yorumlar
İliklerimizi ve Hayallerimizi Kurutan Ev ve Araba Fiyatlarına Haklı Olarak İsyan Eden İnsanlar

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
13.07.2021

Bu adam ölmüş mü? çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin. Her insan köpek sevmek zorunda değil. Hayvanlara zarar verilmesine karşıyım tabi ki. Fakat hayvanseverlerin şunun farkına varması lazım ki hayvana zarar vermek başka bir konu köpekten korkmak, sevmemek bambaşka bir konu. Bu sokak köpeklerine kesinlikle çözüm bulunmalı.

13.07.2021

Ne gibi mesela?

Arkadaşlar hayvan severlerden linç yerim diye korkmayın. Baktınız köpek saldırıyor vurun tekmeyi uzaklaştırın. Sizin canınızdan değerli değil hiçbir hayvanın hatta hiçbir insanın hayatı. Önce kendi hayatınızı düşünün. Bu gereksiz hayvan sever duyarları yüzünden insanlar sokaklarda yürümeye korkuyor. Başıboş köpek salınır mı ya sokağa? Hangi gelişmiş ülkede var bu? Bir tane gösterin ya. Yanınızda bıçaksız ya da silahsız da gezmeyin. Bu ülkede kişisel savunma şart. Efelenmediğiniz sürece birilerine sadece kendinizi korumak için taşıyın. Şahsen bir köpek bana saldıracak da arabaların vızır vızır olduğu yere kovalayacak ha? Bağırsaklarını dökerim o köpeğin. Hayvan severler de linçler durur. Ölmemden iyidir? ÖLMENİZDEN İYİDİR.

14.07.2021

Kaç tane ülke gezdin gördünde gelişmiş ülkelerden örnek veriyon burda silahla gez diyon bide aenin bu yorumunu beğenen 40 tane sığır çıkıyo şurda tamam o adama ailesine yazık bizim türümüzden oda ama hayvan türünü bile isteye bacaklarını kesip orasını burasını parçalayıp bile isteye zehirleyip hayvanların ölmesini izleyen de bizim türümüz. Zihniyetinizi sikeyim.

Bu konuda devlete baskı yapmamız lazım, sadece dişileri alıp kısırlaştırsa o bile yeter ama artık birisi elini taşın altına sokmalı. Bunu öyle acımasız taş kalpli birisi yazıyormuş gibi algılamayın, evimde sokaktan aldığım kediyi besliyorum hatta ama sokakta hayvan besleyenler de bu sorunu körüklüyor, ateşe odun atıyor. Bu hayvanlar tek seferde üçer beşer doğuruyor, besleyerek nüfuslarının artmasına sebep oluyorlar. İnsanları es geçtim, hayvancıklara da işkence oluyor, kış geliyor soğukta donuyorlar, açlık çekiyorlar, insanlar işkence ediyor vs vs. Hadi şimdilik besleriz, sığınabilecekleri yuvalar yaparız ama nüfusları iyice çığırından çıkınca ne olacak? Her tarafı yuvayla doldurup, kaldırımlara boydan boya mama mı dökeceğiz? Bunun çözümü devlete baskı yapmak, alabildiklerini barınaklara alsın, barınak inşaa etsin, alamadıklarının dişinisini ya da erkeğini kısırlaştırsın artık hangisin sayısı azsa ya da daha efektif oluyorsa.

13.07.2021

dişiyi alıp kısırlastırması yetmiyor güzel kardesim. kendimi bildim bileli hayvanların içindeyim. kızışmıs erkek kopek saldırgandır. kısırlastırma onları sakinlestiriyor. napalım aç mı bırakalım. sen ac kalabiliyo musun? ramazanda birbirinizi gırtlaklıyosunuz açız bilmem ne diye. o hayvan nasıl ac kalsın?

TÜM YORUMLARI OKU (92)