Köpekten Kaçarken Düşen Çocuğun Dalağı Parçalandı

Çorum'da başıboş köpeklerden kaçarken dengesini kaybedip, düşen Metehan Üresin (14) ağır yaralandı. Düşmeye bağlı dalağı parçalanan Üresin'in ameliyat edildiği ve hayati tehlikeyi atladığı bildirildi.

Olay, 5 Mayıs'ta Buharaevler Mahallesi, 5'inci Cadde'de meydana geldi. Başıboş köpeklerden kaçmaya çalışan 8'inci sınıf öğrencisi Metehan Üresin, dengesini kaybedince refüje takılıp sert şekilde zemine düştü.

İhbarla gelen sağlık ekiplerince Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Üresin'in düşmeye bağlı dalağının parçalandığı belirlendi. Operasyon geçiren Üresin'in yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Metehan Üresin'in hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

'Önlem alınmasını istiyoruz' 🎥

Başıboş köpekler için önlem alınmasını isteyen baba Arslan Üresin, 'Köpeklerden korkup, kaçmak istemiş. Bu sırada sert şekilde düşmüş. Doktorunun anlattığına göre, yere çok sert düştüğü için dalağı parçalanmış. Çocuğum, büyük bir sıkıntı yaşıyor. Oğlumun şu an için hayati tehlikesi bulunmuyor. Bunların olmasını elbette istemezdik, başka canlar yanmasın. Elbette köpeklerinin de yaşam hakları var, bunu biliyoruz; önlem alınmasını istiyoruz' dedi.

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
"Seçimi Murat Kurum Kazanacak" Diyen Astrolog Nuray Sayarı Kendisine Yanlış Doğum Bilgisi Verildiğini Söyledi
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
YORUMLAR
09.05.2022

İşin en acı verici tarafı da köpeğin saldırmıyor oluşu. Köpek aşırı neşeli görünüyor ve olan biten herşeyi oyun sanıyor. Şimdi köpeğimi savunuyorsun diye afkurmasınlar bana, acı verici tarafı diyorum. Çocuk durumun farkında değil ve korkuyor. Son aylarda bu vakalar arttı gerçekten. Ulan bu köpekler örgütlenip saldırı düzenliyor olmasın?

ALLAH BELAMIZI VERMİŞ KURTARANIMIZ YOK ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLI HİÇBİR ŞEY YAPAMIYORUZ ÇOCUKLAR ÖLÜYOR İNSANLAR YARALANIYOR

09.05.2022

Aile ne güzel konuşmuş, köpeklerinde yaşam hakları var sadece önlem alınmasını istiyoruz

TÜM YORUMLARI OKU (9)