Köpeklere Taş Atan Kişi Kendisini Uyaran Kadınları Darp Etti: 'Yapmayın Dedikçe Saldırdı'

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, Yasemin Ç. (55) ile Tezcan K. (49), havlayan sokak köpeklerine taş attığı için uyardıkları kişinin saldırısına uğradı.

İzmir'in Seferihisar ilçesi Ürkmez Mahallesi Mersinalanı mevkisindeki evlerinin bahçesinde oturan ev kadını Yasemin Ç., Tezcan K. ile turizm firması sahibi Sinem A. (43), 12 Şubat'ta sokakta telefonla konuşarak yürüyen kişinin havlayan köpeklere taş attığını fark edip uyardı. Çıkan tartışma arbedeye döndü. İddiaya göre Yasemin Ç. ile Tezcan K. darp edildi.

2 kadını darp eden şüpheli uzaklaştı. Darp edilen Yasemin Ç. ve Tezcan K., avukatları Selda Sarandal aracılığıyla savcılığa suç duyurunda bulundu.

'Çok büyük çöküntü yaşıyorum'

Yaşadıklarını ağlayarak anlatan Tezcan K., 'Olayı hatırlayınca sinirlerim geriliyor. Çok büyük çöküntü yaşıyorum. Psikolojim çok bozuldu. İnanın dayanamıyorum. Ömrüm boyunca bu şekilde darp edilmedim. Öfke kontrolü olmayan biriydi, 'Yapmayın beyefendi' dedikçe saldırdı. O günden beri uyuyamıyorum. Bir an önce adalet istiyorum. Böyle bir saldırıyı hak etmedik. Köpekler sadece havlıyordu ve adamdan uzaktaydı' dedi.

Yasemin Ç. de 'Saldırıya uğradığımız o an panik yaşadım. İnanılmaz derecede korktum. Ağzımızın, burnumuzun kırılacağını, birimizin öleceğini düşündüm. Ellerimi kaldırıp kendimi korumaya çalıştım. Yanıma bile yaklaşmaması gereken bu kişi tarafından tekme, tokat dövüldüm. Defalarca itildim. Olayın ardından kaçıyordu. Kaçma, 'Sen de bizden şikayetçi ol gerekirse' dedim ama döndü bir tokat daha attı. Ardından uzaklaştı. Adalet istiyorum. Her tarafımda morluklar var. Onlar zamanla geçecek. Ancak yaşadığım korku hep kalacak. Geceleri uyuyamıyorum' diye konuştu.

'Olayın takipçisi olacağız'

Seferihisar Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (SEHAYDER) Başkanı Fevziye Özkan ise, kadınların darp raporu alıp şikayetçi olduklarına dikkat çekerek, dernek olarak konunun takipçisi olduklarını söyledi.

Popüler İçerikler

Yok Artık Dedirten Olay: Üniversite, Erasmus Ödeneğiyle Mobilya Takımı Almış
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
YORUMLAR
16.02.2022

Adam duran köpeğe taş atmamış ona saldıran köpeğe taş atmış ama bu nalet kadınlar anlamıyor ne yapsın adam gelip parçalamalarına izin mi versin

16.02.2022

Haklısınız da ona düz yolda saldıran köpekler kadınlara saldırdığında sadece havlıyorsa burdaki hayvanı tartışmak lazım. Kimseyi savunmuyorum ama şu ana kadar hiç saldırı anında saldırmayan köpek görmedim. Üstelik sahibine ya da bakıcısına saldırı esnasında hiç bir köpek havlayıp geçmez. Demek ki mevzu başka.

16.02.2022

Desene köpegin yapamadığını!! o erkek!! yapmış.... Aferin yaa bunu haklı bulanlara da ayrıca 👏👏👏

Bu arda saldıran köpek, kendini koruyan adam. Ama kopekperestler olayı çarpıtıyor.

16.02.2022

biber gazı alın köpek size saldırınca biber gazı sıkın tek makul çözüm bu sanırım herhalde ona da laf etmezler :D yani saldıran köpeğe bir çözüm olmalı değil mi? gel hadi bir parça ısır ne olacak diyecek insan var mı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ