Köpeklere Taş Atan Erkek ile O Köpekleri Besleyen Kadın Tartıştı: 'İstediğin Yere Şikayet Et'

Eline taş alıp sokak köpeklerine atan erkek ile o köpekleri beslediğini iddia eden kadın tartıştı.

"Peki bana neden saldırmıyorlar?"

Kadının anbean cep telefonuyla kaydettiği videoda, kameraya elindeki taşla yansıyan genç, 'Bunları besleyecekseniz, gidip kendi semtinizde besleyeceksiniz. Bu köpekler beni ısırdığı zaman ne olacak? Bu köpeklerin hepsinin bize saldırdığını biliyor musunuz?' ifadelerini kullanırken, kendisine tepki gösteren kadın ise 'Peki bana neden saldırmıyorlar?' yanıtını veriyor.

Kaynak: Haberler

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
21.05.2021

Ben köpekleri çok severim, yeri gelir sokak köpeklerini de beslerim. Ama çete halinde dolaşan ve bulunduğu bölgeyi koruma içgüdüsü ile hareket eden köpeklerden ben de korkuyorum. Bulunduğum bölgede de çok sayıda başıboş köpek çeteleri var. Akşamları yürüyüşe çıktığımda mümkün mertebe uzak durarak yürüyorum ama yine de karşlaştığım oluyor, dişlerini göstererek hırladıklarında insan ister istemez korkuyor. Yavaş adımlarla sakince, onları tahrik etmemeye özen göstererek oradan uzaklaşmaya çalışıyorum. Hepsi birden saldırsa kurtulmamın imkanı olmaz. İstanbul'un dışlarına doğru kırsal bölgelerde çok fazla terkedilmiş köpek bırakılıyor. Barınakların bu hayvanların hepsine sahip çıkmasına imkan olmaz, sayıları çok fazla. Dilerim bu hayvanların canını yakmadan bu tür sorunlara çözüm bulunur.

21.05.2021

Taş atmak yerine ekmek verse sorun hallolacak.

Pasif Kullanıcı
21.05.2021

Malatya'da 8 sokak köpeği tarafından parçalanan kadın da taş atmıştı değil mi?

Adam yürürken kendisini korumak için eline taş almış bundan doğal bişey yok. İçerik öyle hazırlanmış ki adam sanki köpeklere saldırıyor. Köpektapar kadın da adama çemkiriyor, kaçmayıp bekleyecekmiş, yanındaki erkek de adama fiziksel müdahale yapıyor. Hiç köpek saldırısına uğramış mı acaba? Bu tarz yerlerdeki köpek sürüleri, Beşiktaş'taki Kadıköy'deki obez köpeklere benzemiyor hanımefendi, direk baldırdan yapışıyor. Bir keresinde poodle cinsi köpeğimi gezdirirken bir sokak köpeği arkamızdan gelip köpeğime saldırmak üzereyken hemen köpeğimi kucağıma almak için eğildiğimde arkadan bacağıma yapıştı, yanımda başka birisi daha olmasa nolcağımız belli değildi

Bu kadın gibiler hayvan sever değil köpektapar, o köpeklere verdiği mamaların çoğunun içinde hayvan eti var, o hayvanlarınki can değil mi? Vejetaryen değilsen hayvan severim demeye hakkı yok, 2 kilo et için bi hayvanın canını alıyorsun. Medeni ülkelere git bir tane sokak kedi/köpeği göremezsin, herkes evinde bakar dışarıda gezdirirken de yanında poşet taşıyıp dışkısını toplayıp çöpe atar, bizdeki gibi çocuk parklarına tuvaletini yaptırıp onu da savunmaz birde. Bu köpektaparlar yüzünden ülke Hindistan'a dönecek yakında, orda inek, maymun bizde kedi,köpek. Köpektapar vatandaşlarımızı, her birini sokaktan bir kedi veya köpek alıp evlerinde bakmaya davet ediyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (28)