Köpeklerden Kaçarken Kamyon Çarpmıştı: Mahra, 23 Günlük Yaşam Savaşını Kaybetti

Antalya'da, sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalıp yaralanan ve sağ bacağı diz üstünden kesilen Mahra Melin (10), tedavisinin 23'üncü gününde yaşamını yitirdi.

Mahra Melin Pınar'a, 5 Mart'ta saat 10.00 sıralarında, Serik ilçesi Belek Mahallesi'nde kaldırımda yürürken, yol kenarındaki arazide dolaşan başıboş köpekler saldırdı. Kaçmaya çalışırken yola çıkan Mahra'ya, İrfan Yayla'nın kullandığı 07 YBJ 06 plakalı kamyon çarptı. 

Sağ bacağı kamyonun ön tekerinin altında kalan Mahra, yaralandı. Kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Mahra, 3,5 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Ertesi gün saat 01.00 sıralarında beyninin sol bölgesinde oluşan kararma nedeniyle 2'nci kez ameliyat edilen Mahra'nın parçalanan sağ bacağı da diz üstünden kesildi.

Mahra Melin Pınar, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin 23'üncü gününde yaşamını yitirdi. Mahra Melin'in ölüm haberini alan ailesinin üzgün olduğu belirtildi. Mahra'nın cenazesi, yarın öğle vakti Serik ilçesi Belek Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Popüler İçerikler

Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
28.03.2022

10 yıl ulan koskoca 10 yıl! hasta olur sabaha kadar başında bekle, gözün gibi bak ve hayaller kur benim çocuğum meslek sahibi olacak hatta evlenecek diye. sonuç? götü boklu bir sokak köpeği yüzünden kamyon altında kalıp günlerce hastanede yaşam savaşı verdikten sonra vefat etsin. kim verecek hesabını? köpek mi? onu oradan toplamayan mı? hiç kimse! Allah rahmet eylesin ve ailesine sabır versin. düşmanımın başına bile gelmesini istemem. 23 yaşında adamım her iş çıkışı bir bölgeden geçerken bir elimde çakı ötekinde taş cepte biber gazıyla gidiyorum.(suç olmasa tabanca bile taşırım) neden? köpekler yüzünden. kendim kadar sevdiklerim için de korkuyorum daha kaç tane can kaybedeceğiz!

28.03.2022

Şuan belediye onunde bir bankta oturuyorum, önümde 3 tane sokak köpeği var en küçüğü benden büyük, rastgele araba yaya motor vb. saldiriyorlar ama gelip bana kendilerini sevdiriyorlar, tek yaptıkları içgüdülerine göre hareket etmek. İstemeden çok soruna sebep oluyorlar. Toplanmaları gerekiyor, yapacak adamlar 15 metre önümde çay içmekle meşgul... Şikayet gelse de umurlarinda değil.

28.03.2022

ah be güzelim :( lütfen artık şu hayvanlar için uygun barınak ve kısırlaştırma hizmeti sunun yazık günah hem bu hayvanlara hem bu insanlara. bu çocuk tamamen bozuk sistemin kurbanıdır.

TÜM YORUMLARI OKU (24)