Köpekler Ölü Bulundu, 4 Şüpheli Serbest Bırakıldı

Edirne'nin Uzunköprü Belediyesine ait vahşi depolama alanında çuvallar içinde ölü köpekler bulunmuştu. Bu olay sonrası Jandarma Suç Araştırma timlerinin yaptıkları çalışma sonucu 4 şüpheli gözaltına alındı. Ancak şüphelilere ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 

Yurdun dört bir yanından hayvan katliamı görüntüleri gelmeye başladı. Bir haber de Edirne'den geldi.

Uzunköprü Belediyesi, çöp depolama alanında çuvalların içerisine konulmuş halde yaklaşık 15 sahipsiz köpeğin cansız bedenlerini buldu. Bunun üzerine yakalanan 4 şüpheli savcılıktaki ifadeleri sonrası kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fransa'da Feci Olay: Uçak Denize Çakıldı, Pilot Hayatını Kaybetti
14 Ağustos'ta Başlayan Yangın Söndürülemedi, Mahalleler Yok Oldu
Oturumu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Açtı: Ahmet Şık ve Alpay Özalan'a Kınama Cezası Verildi

Popüler İçerikler

Neden Türkiye'deki X (Twitter) Kullanıcıları Bluesky'a Geçiyor?
Berhan Şimşek A Haber’e Özgür Özel’i Eleştirince CHP’li Delegenin Tepkisi Canlı Yayına Yansıdı
Tanju Özcan'ın Öcalan'a Ermeni Yorumuna Sinirlenen Ezhel'den "Irkçıya Bir İşlem Yapmayan" CHP'ye Boykot
YORUMLAR
16.08.2024

Bunu yapanların aynı şekilde çocuklarını görmeleri dileğiyle..

16.08.2024

Adli kontrol... Yine... Nedir? Bir mahkeme süreci, cezalandırma vs olacak mı? Bunlardan hepimizi de sorumlu tutuyorum, birilerinin gazı ile geçirilecek yasaya karşı, ciddiyetsiz, asabi, küfür ve hakaretlerle dolu tepki gösterdiğimiz için hiçbirimiz kaale alınmadık. Bir öneride bulunmamız gerekiyordu. Hem sokak köpeklerinin işlediği hem de diğer iki ayaklı köpeklerin işlediği cinayetleri durdurabilirdik. Mesela sokak köpeklerini kısırlaştırabilirdik. Kaldı ki sokaklarda ömürleri uzun olmuyor, 5 ila 10 yıl içinde, kabul edilebilir bir nüfus kontrolü elde ederdik. Ama bir yasa önerisi ile halkın karşısına çıktıklarında, öfke ile, mama üreticilerinin gazı ile hareket ettik. Burada her zaman söylüyorum, muhalefetinizi doğru dille yapmadığınızda sizden nefret ederler, kaale de almazlar diye. Alın, muhtemelen bu vahşetin mümessilleri cezalandırılmayacaklar.

17.08.2024

ahhh yavrularım öteki dunyaya kaldı sızın adaletınız cunku turkıye de yok cok ozur dılerız o serefsızler sızı oldurdu ve akpye oyverenler yuzunden sız oldunuz cok uzgunum

TÜM YORUMLARI OKU (13)