Köpek Fobisi Olan ve Yurt Dışında Yaşayan Türk Kadının Üzerine Gelen Köpekler Karşısında Ecel Terleri Döktüğü Anlar

Üzerine gelen köpeklere karşı başta kibarlığını koruyan Türk anne, 'excuse me'den 'Allah belanı versin'e birkaç saniye içinde geçiş yapıyor. Köpek fobisi olan annenin ecel terleri döktüğü o anları izliyoruz...

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
25.06.2020

eksuizmi allah belanı versin canım ablam yaa :D

26.06.2020

canm ablam ya flan demiş cocuk sonunda tatlı söylediği için gülüyo cocuklar herşeyi bukadr ciddiye alma sakin ol şampiyon

Su sokak kopegi sacmaligi yasama sevincimi aliyor resmen yasadiklarimdan sonra. Ulkeden gitme hissi uyandiran en sacma problem. Bi kap yemek verince kopeklerin hayat kalitesini arsa cikardigini sanan ileri zekalari da 10 tane dev boy sokak kopeginin bir kere cevrelemesini diliyorum.

26.06.2020

Hahahahahahhaa:))sabah sabah güldürdün valla helal..

26.06.2020

Ne kadar çok hayvan düşmanı varmış ! İnanmıyorum. Hele kendini ileri zeka sanan birisi var ki, sokak köpekleri yüzünden ülkeden gidecekmiş hahaha güle güle ! Kimse seni zorla tutmuyor ki. Acaba bir kere aç köpek doyurdun mu da ordan saçma sapan ahkam kesiyorsun. Vicdansızsınız, kötü kaplisiniz. Özetle KÖTÜSÜNÜZ !

Gecen sene Moda sahilde otururken birden cevremi saran 10 dev boy kopekle isirilmam ve hastanede de ayni kopeklerin o ay koca bir defter dolusu insani isirmis oldugu gercegi ile yuzlesmem disinda bi sorun yok. Sizin gibi tipler ya gercekten daha problem yasamadi ve problemin farkinda degil ya da bildigin sosyopat. Asil size gule gule tum ucncu dunya ulkeleri sokak kopegi dolu.

TÜM YORUMLARI OKU (14)