Köpeğinin Boğazını Sıkan Kanguruyu Yumruklayan Adam

Köpeğinin boğazına sarılan kanguruyu yumrukları ile korkutan adamdan dünyanın en ilginç boks sahnesi. Kısa sürede efsane görüntüler arasında yer alan bu videoda yumruğu yiyen kanguru kısa süreli bir afallama anı geçirse de daha sonrasında köpeğin peşinden koşmaya devam ediyor.

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
YORUMLAR

Orası bir Milli Park. Kanguruların doğal yaşamlarını korumak amaçlı korunan bir yer. Adam ise yaban domuzu avına çıkmış bir zerzevat. Zerzevat dedim çünkü hayvan öldürmeyi spor sanıp bundan zevk alan birisi. Köpekte avcı köpeği. Kanguru kavgacı ve bölgeci bir hayvan. Onun bölgesinde köpek yaşamaz zaten. Çünkü ikisi de bölgeci hayvanlar. Ama köpeğini koruyor falan demeyin. Zaten suçlu o, hayvanın bölgesine köpeğini sokmuş. Adamın köpeğini kaplan parkına sokması ne kadar doğruysa, kanguru parkına sokması o kadar doğru. Nitekim adam hakkında soruşturma açılmış.

05.12.2016

Eyvallah bro bilgi için.

05.12.2016

Kanguru adam toplayıp geri gelecek :)

05.12.2016

muhtemelen orası kanguruların olduğu bir bölge ve kangurular doğaları gereği zaten kavgacı hayvanlar, köpek muhtemelen bunların bölgesine girmiş. kanguruda bölgesini sahiplenmek amacıyla köpeğe zarar vermeye çalışıyor adam eğer orada kaçsaydı bu sefer kanguru adamı kovalayacaktı zaten. adam hızlı davranmasa kanguru nerdeyse pozisyonunu almıştı bile adamı patoz ederdi orada ama adam en mantıklısını yaparak buranın alfası benim imajını verdi. zaten yumruktan sonra kanguru kavgayı kaybettiğini kabullenip olay yerinden uzaklaşıyor farkındaysanız. ayrıca abartılacak kadar da hızlı yada sert bir yumruk vurmamış duyar kasmaya gerek yok, bilmeyenler yazıp izlesinler kanguru kavgalarının nasıl olduğunu ondan sonra duyar kasıcaklar mı hala merak ediyorum :D

TÜM YORUMLARI OKU (103)