Köpeğini Gezdirmeye Çıkardığı Sırada Pitbull Saldırısına Uğrayan Kadını, Kargo Görevlisi Kurtardı

Las Vegas'ta yaşanan olayda, köpeğini gezdirmeye çıkaran kadın bir pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradığı anlar evin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. O anlarda köpeğini ve kendini pitbull'dan korumaya çalışan kadına kargo dağıtımı için yakınlarda olan Amazon çalışanı bir başka kadın yardım etti. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
24.12.2021

Kesinlikle eğitilimez bir köpek türü. Ne kadar eğitirsen eğit tamamen içgüdüsel olarak boş bir anda bütün vahşiliğini ortaya çıkarıyor genlerinde var sanırım. Ne beslenmesine, ne eğitilmesine, ne de üremesine izin verilmeli.

24.12.2021

Bu cins köpekler toplanmalı, ve biliyorum belki birçoğunuz laf edecek bana ama kısırlaştırılmalı. Bende küçükken saldırıya uğradım hiç sevmiyorum bu köpekleri

24.12.2021

Haklısınız kısırlaştırmalı ve sahibi psikolojik muayeneden geçirilmeli. Sırf güç gösterisi olarak, karanlıkta çiğ etle besleyecek, dövecek, dövüştürecek, öfke kontrol problemi vs olan insanlara fotoğrafı bile verilmemeli. (Ben de pitbull besliyorum) Ağızlığı, tasması ve iyi bir eğitimi olmayan köpekler halka açık alanlarda gezdirilmemeli. Pitbull en çok gündem olan cins ama hiç bir köpeğin öfke anında ısırmayacağının garantisi yok.

24.12.2021

Köpekler bir birini koklarken o gerzek ne yapıyo beyaz olana . Pit baya sakin kuyruğunu sallaya sallaya kokluyor ötekini..

24.12.2021

Çok haklısınız. O pitbull gerçekten saldırmış olsa kadınların da kurtarılmaya ihtiyacı olurdu. Belli ki sosyalleşmiş bir pitbull ki ne diğer köpeği ne de insanları ısırmıyor, beyaz köpeği kadından almaya çalışıyor. Hazır gündemde pitbull saldırısı varken "vurun abalıya" çalışması başlattılar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ