Köpeğin Saldırısına Uğrayan Tuğba Altıntop Açıklama Yaptı: ''Şikayetçi Değilim, Hata Bende''

Ünlü şarkıcı Tuğba Altıntop, yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen isimlerden biri. Eski eşi Rafet El Roman ile yaşadığı sorunlarla çok konuşulan Altıntop, geçtiğimiz günlerde tatil için gittiği yerde köpeğinin saldırısına uğramış ve hastaneye kaldırılmıştı. Şarkıcı olayla ilgili ilk defa açıklama yaptı.

Şarkıcı Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop, hem sanatçılığıyla hem de özel hayatıyla pek çok kez gündeme geliyor.

En son yeni tarzıyla gündeme gelen Altıntop, geçen gün tatil için gittiği Şile'de arkadaşının Akita cinsi köpeği tarafından saldırıya uğramış ve ağır yaralanmıştı.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz;

Feci Bir Şekilde Köpek Saldırısına Uğrayan Rafet El Roman'ın Eski Eşi Tuğba Altıntop'un Yüzü Parçalandı!

Sağlığıyla ilgili açıklama yapan şarkıcı, hayranlarına sevindirici haberi verdi ve o anları anlattı.

Şarkıcı olayla ilgili olarak ''Arkadaşımın köpeği yerde yatıyordu. Yanına gittim, sevdim okşadım. Eğilip yüzünü öpmek istedim. Bir anda yüzüme saldırdı. Kimse müdahale etmeden bıraktı, kenara çekildi'' dedi.

Ardından ise ''Olay 10 saniye içinde olup bitti. Yüzümün sol tarafı parçalandı. Hemen hastaneye gittik. Doktorlar yapabileceklerini yaptı ama 'iz kalma ihtimali var' dediler. Daha sonra deri nakli ya da hücre nakli yapılabileceğini söylediler.'' diye belirtti.

Eski manken ''Şikayetçi değilim, zaten ilgileniyor her şeyle. Akita cinsi köpekler böyle saldırgan olabiliyor.'' diyerek arkadaşından şikayetçi olmayacağını söyledi.

Köpekte suç bulmayan ünlü isim ''Bu vahim saldırı hayvanlara olan sevgimi etkilemedi ama bana ders oldu. Hata bendeydi, onun özgürlük alanına girdim. Hayvanın suçu günahı yok.'' dedi.

Ardında ise ''Yanağını niye öpüyorum ki? Bugün benim ölüm haberimi de yazabilirdiniz, ben kaşındım. Hayvanları hep seveceğim ama artık karakterini bilmediğim, tanımadığım hayvanlara daha temkinli davranacağım'' diyerek sevenlerine sağlıklı olduğunun müjdesini verdi

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
10.09.2022

Arkadaşın köpeği bile olsa yatan yemek yiyen köpek rahatsız edilmez her köpeğin karekteri farklı benim 9 yaşında (pekines) var ben ve erkek arkadaşım dışında kimseye kendini çok sevdirmez ki ablamla aynı evdeydi bi ara ablam biraz sevdi baktım hırlıyor tak dedi ablamı kolundan ısırdı kızın kolu morardı falan sonra Türkiye haritası gibi oldu😀 ablamda ben kaşındım dedi hatta 😀huyunu biliyoruz çünkü

Köpekler yüzlerine çok yaklaşılmasından asla hoşlanmıyorlar kendi kopeğiniz olsa bile.. biraz vücut hareketlerini tanıyorsanız anlayabilirsiniz aslında

Bir ay önce tatlı kızım köpeğimi kaybettim, keşke beni böyle ısırsaydı da yaşasaydı ya :((

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ