Köpeği Max'e Pitbull Saldıran Ayşe Arman, Paylaşımının Ardından Eleştirilmesine Çok Sert Tepki Gösterdi!

Ünlü gazeteci ve köşe yazarı Ayşe Arman, geçtiğimiz günlerde köpeği Max'e başıboş bir pitbull'un saldırdığını söylemiş ve o dehşet anında yaşadıklarını anlatmıştı. 

'Pitbull'larla empati yapamıyorum' diyerek söyledikleriyle tepki çeken Ayşe Arman, 'linç edildiğini' söyleyerek yaptığı paylaşımla çok sert bir çıkış yaptı...

Ayşe Arman'ı tanımayan yok, kendisi Türkiye'nin en ünlü gazetecilerinden biri. Köpeği Max'e düşkünlüğünü de her paylaşımından anlamak mümkün.

Ayşe Arman geçtiğimiz günlerde "köpeği Max'e başıboş bir pitbull'un saldırdığını" söyleyen bir paylaşım yaptı.

Yaşadığı dehşet anlarını yaptığı bu paylaşımla anlatan Arman,

"Kusura bakmayın empati yapamıyorum, birileri bu pitbull'a acımasızca davranmış, ondan böyle diyemiyorum. Neler yapabileceğini gördüm çünkü." diyen Arman,

Sözlerinden ve meseleyi ele alış biçiminden dolayı tepki çekti.

Birçok kişi Max'e geçmiş olsun dileklerini iletirken, Ayşe Arman gibi göz önünde olan ve kitlelere hitap eden kişilerin daha hassas açıklamalar yapması gerektiğini söyledi.

👇

Ardından Ayşe Arman, kendisine yöneltilen eleştiriler karşısında çok sert bir tepki gösterdi!

👇

"Alçaksınız"

"Sizin ne haddinize benim hayvanseverliğimi sorgulamak!"

"Pitbull'la empati yapılması insanlık dışı!"

"Pitbull'ların kötü şöhretli olmasının sebebi ben değilim!"

👇

👇

👇

👇

www.instagram.com

Siz bu tartışma hakkında ne düşünüyorsunuz?

Türkiye'de Röportaj Denince Akla Gelen İlk İsim Ayşe Arman'dan 24 Efsane Röportaj
Ayşe Arman Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Eğitim Durumu Nedir? Ayşe Arman Kiminle Evli, Kaç Çocuğu Var?

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
24.11.2022

tek yeteneği hayattaki şansı olan bir insanı ciddiye alamıcam. çok yazık. PİTBULL DOĞUŞTAN VAHŞİ SALDIRGAN DEĞİLDİR. bunu artık bir kafanıza sokun.bu hayvanlar açık bir şekilde istismar ediliyor. toplum içinde ki psikopatlarca daha bebekken kötü koşullarda,karanlıkta,soğukta yaşatarak çiğ etle besleyerek dövüşe zorlanıyor. o şartlara gözünüzü açsanız hanginiz manyak olmaz soruyorum? ki istenilen saldırganlığı göstermeyi reddedip terk edilen veya dövüşe yem edilende bir sürü pitbull var. bu sorun bir hayvanın ve bir cinsin sorunu değildir, sokakta kontrolsüz saldırgan bir pitbulla karşılaşırsanız bunun arkasında psikopat bir insan vardır. ayşe arman gibi köpeği hedef almak yerine bunu o hale getirip sokağa salan psikopatın peşine düşülüp cezalandırılsaydı zaten şimdi bunları yaşamayacaktık. o pitbull gider,öldürülür veya barınağa kapatılır ama istismar eden psikopat yakalanmadığı sürece yeni pitbullar sokaklara düşecektir.

24.11.2022

Ne avrupada ne amerikada basibos kedi kopek gordum ve benimde evimde evcil hayvanlarim var kopegim lilly bahceye cikip ihtiyacini gorur ama komsularin arazisine girip rahatsiz etmesin diye bahcemin etrafini tel orgu ile kapattim kedim evin icerinde bahceye bile cikmaz.Turkiyedeki hayvan severlerin durumunu anliyorum bir aktivist bana 'bu zavallilar ne yiyip ne iciyorlar' dediginde onlari nasil merak ettigini his ettim.Ama daha fazlasinin yapilmasi lazim barinaklar temelli bir cozum degil vatandaslarin daha duyarli davranip toplum yapisinin bir parcasi olan sokak hayvanlarimizin sorunlarina egilip gercek careler uretmemiz gerek yoksa bu tarz durumlari devamli yasamak zorunda kaliriz

25.11.2022

yıllardır buna uğraşıyoruz zaten. sorun belediyelerin görevini yapmaması ile başlıyor. hayvanlar ile ilgili kanun daha ilk çıktığında uygulansaydı şuan ne başı boş köpek nede barınak kavramı olacaktı. bunun çözümü sistematik KISIRLAŞTIRMAdır. ama her ilçe belediyesi, dağ köylerine kadar kısırlaştırmadık köpek bırakmayacak. şuan öyle ki bir belediye görevini layığı ile yapsa komşu ilçe yapmıyor ve kendi köpeklerini toplayıp başka alana atıyor. böyle olmaz.

24.11.2022

abi yüz kere söylüyorum kedi tavşan muhabbet kuşu doğası tehlikeli hayvanlardır başı boş bırakılmaması lazım sokaklarda insanlara saldırabilir , pitbull aslan yılan timsah kurt bunlar evcil hayvanlardır sokaklarda evlerde rahatlıkla yaşayabilir ! bazı dangalaklar ne yazsak anlamıyor belki tersini yazalım anlarlar ha aslanı evcilleştirmeye çalışışsın ha pitbullu ne kadar eğitim verirsen ver bir golden köpeği gibi uslu ve evcil olamaz pitbull besleyenler pitbull gibi kafadan sakat tehlikeli yaratıklardır bu türü beslemek evcil olacağını sanmak aptallıktır net .

Pasif Kullanıcı
25.11.2022

bir insan neden pitbull besler anlamıyorum asla. amaç ne yani hayvanın genleri zaten saldırganlığa meyilli asi ırk. bir de üstüne bizim çomar cahil herifler daha kendilerine bakamıyorken, daha kendilerini eğitemiyorken hayvan eğitmeye kalkıyorlar. kendileri neyse hayvanı da o yönde eğitmeye çalışıyolar. bu tür hayvanların kısırlaştırılıp barınaklarda ömürleri yettiği kadar yaşatılması bakılması lazım. yine öldürülsün diyemiyorum çünkü hiçbir canlıya ölsün demek benim haddime değil ama üremesin daha fazla. geçenlerde haberlerde yabancı bi ülkeye mensup ailede besletilip büyütülen bi pitbull ailenin bebeklerini parçalamıştı. abi hayvanın geninde var sadece anı kolluyor. hala savunup besleyen ahmâk kere ahmâklar var. cehalet ne yazık ki önlenemiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (8)