Köpeği Kurtarmak İsterken Araba Çarpan 8 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

TEM Bağlantı yolu Haramidere mevkiinde yola çıkan köpeği kurtarmak isterken araba çarpan 8 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 15.30 sıralarında Haramidere TEM Bağlantı yolu mevkiinde meydana geldi.

İddiaya göre, 8 yaşındaki Kerim Doğan, TEM Bağlantı yolu üzerinde köpeğin yola çıktığını görmesi üzerine yola fırladı. Bu sırada yolda seyir halinde olan bir sürücü, yola çıkan çocuğa çarparak olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada ağır şekilde yaralanan Doğan’ı hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olaya ilişkin çocuğa çarpıp kaçan sürücü yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
22.02.2021

Çocuktaki vicdana bak, bir de şofördeki vicdana bak.

22.02.2021

ay kıyamam sana melek mekanın cennet olsun iyi kalpli çocuk allah ailesine sabır versin..

22.02.2021

Ya arkadaş bu köpekler neden heryerde. Kimse de sormuyor otobanda başıboş köpeğin ne işi vardı diye. Ekosistemde yeri ne bu kadar köpeğin. Sitemizi de mahvettiler piç ettiler ya birkaç hafta öncesine kadar kedilerle kirpiler yanyana mama yiyordu ulan kirpi bile parçalıyor bu hayvanlar. Zaten öldürdükleri kediler yüzünden beylikdüzünde iki sokak hayvanı var şimdi biri köpekler diğeri sıçan büyüklüğündeki fareler. Kediler en azından fare avlıyordu köpeklerin parçaladığı binamızın zavallı tekiri binadaki hamam böceği sorununu bitirmişti peki faydası olana bile zarar veren bu köpekler ne. Neye istinaden heryerde olmalarına izin veriliyor. Araştırın kaç insan kopeklerin yola firlamasi yuzunden ölmüş o kadar kediye araba çarpıyor ben kedi yüzünden ölen insan görmedim arattım haberleri 1 haber bile çıkmadı ama köpegi arattım kaç insanın ölümüne sebep olmuşlar. Her yönden yerlerinin sokaklar olmadığına, başıboşken insana zararlı olduklarına dair kanıtlar beliriyor ama kulaklar da tıkanıyor

22.02.2021

Mantıksız cümleler. Yazık ikinize birden

TÜM YORUMLARI OKU (6)