Konya Valisi'nden Bacak Bacak Üstüne Atan Kişiye Azar: 'Birader, Öğretmen Gibi Otur da Görelim'

Konya'da Öğretmenler Günü için düzenlenen programa katılan Vali Cüneyit Orhan Toprak, bacak bacak üstüne atan bir kişiye kürsüden seslendi ve 'Sen öğretmen misin birader? Öğretmen gibi otur da görelim. Güzel duygularla geliyoruz, güzel hareketlerle karşılaşmak isteriz' dedi. Vali Toprak, salondakiler tarafından alkışlandı.

Kentte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Selçuklu Kongre Merkezi'nde program düzenlendi.

Etkinlikte Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak da konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi.

"Böyle güzel duygularla geliyoruz, güzel hareketlerle karşılaşmak isteriz" 🎥

Konuşması sırasında salondakiler arasında bacak bacak üstüne atan bir kişiyi gören Vali Toprak, kürsüden seslendi. 

Toprak, 'Sen öğretmen misin birader? Öğretmen gibi bir otur da görelim. Böyle güzel duygularla geliyoruz, güzel hareketlerle karşılaşmak isteriz. Beni değil arkadaşlarını rencide ediyorsun. Bana göre hava hoş. Biz halen ilkokul öğretmenimizin bize destur edindirdiği hareketlerle hayatımızı devam ettiriyoruz. Biz onu hareketleriyle örnek alıyoruz ve öyle öğretmenler görmek istiyoruz. Yalan mı arkadaşlar? Yalansa söyleyin' dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
24.11.2019

Kastamonu Valisi biraz gecikerek salona girer. Herkes ayakta ancak genç bir öğretmen valinin geldiğini geç fark ederek en son ayağa kalkar. Vali bey bu olayı görür balo bittiğinde Milli Eğitim Müdürünü yanına çağırır. Olayı Atatürk duyar Milli Eğitim Müdürü öğretmenin iyi niyetli olduğunu söylese de sayın vali olayın peşini bırakmaz. Olay Bakanlığa yansır. Milli Eğitim bakanlığı da valinin fazla alınganlık gösterdiğini kanısına varır. Bu durum görüşülürken Atatürk bakanlıktadır. Yetkililer kendi aralarında konuşurlarken Atatürk; “Neler oluyor?” diye sorar. Olayı anlatırlar ve Atatürk’ün dediği şudur: “HEMEN VALİYİ GÖREVDEN ALIN YAPILACAK BU KADAR İŞİMİZ VARKEN GENÇ BİR ÖĞRETMENLE UĞRAŞAN VALİYLE BİR YERE GELİNMEZ.”

24.11.2019

Bacak bacak üstüne atmayı hala saygısızlık sanmak😠ülkenin geldiği hale bakın.

24.11.2019

Babam rahmetlinin saçma bulduğum bir tepkisiydi. Aynı babam , kendi evlatlarına “sizleri seviyorum” diyemeden göçüp gitti. Bilmiyorum bu show şekilciliği neden hala M.S. 2019’da haberlerde yer alabiliyor. Valinin orada kimsenin oturuşuna ayar çekme hakkı yok. Hele hele Öğretmenler Günü’nde bir öğretmene!👎🏼👎🏼

24.11.2019

Eşşşşeği vali yaparsan böyle oluyor demek ki.

TÜM YORUMLARI OKU (87)