Konya’daki ‘Köpek Katliamı’ Skandalında Yeni Gelişme: İtiraz Reddedildi

Konya’daki ‘köpek katliamı’ skandalında yeni bir gelişme yaşandı. Tutuksuz yargılanan iki sanığın tahliyesine yapılan itiraz reddedildi.

İlk duruşmada iki sanık tahliye edilmişti

Konya’da barınakta köpeği eziyet ederek öldüren sanıklar tutuksuz yargılanacak. Konya 14. Asliye Ceza Mahkemesince, Murat B. ve Sefa Ç. hakkında verilen tahliye kararına savcılık tarafından yapılan itiraz, Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesince değerlendirildi. Yapılan itiraz reddedildi.

Konya Büyükşehir Belediyesine ait Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir köpeğin eziyet edilerek öldürüldüğü iddialarına ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine barınakta görevli Murat B. ve Sefa Ç, 25 Kasım 2022’de tutuklanmıştı. İddianamede, sanıkların “Ev hayvanını veya evcil hayvanı kasten öldürme” suçundan 6’şar yıla kadar hapisle cezalandırılmaları istenmiş, ilk duruşmada tahliyelerine karar verilmişti.

Konya’daki ‘Köpek Katliamı’ Skandalında İki Kişi Tutuklandı

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
10.01.2023

herkes kendine dikkat etsin bu soğuk kanlı katiller aranızda dolaşıyor. bir hayvana bu kadar canice zarar veren çocuğa,kadına vs herkese kolaylıkla zarar verebilir.

10.01.2023

ne kadar düşünsem aklım almıyor.bir köpek bana saldırma beni ısırsa da Ona kürekle vuramam.yapamam yani

Tutuklama tedbirdir, ceza değil. Bütün Avrupa'ya göre en çok tutuklamayı Türkiye yapıyor, Avrupa'da bunun 10'da 1'i bile yok. Daha yargılanmadı, tutukluluk istisnadır, tutuksuz yargılama norm. Bu demek değil ki beraat etti. Radikal hayvanseverler de duyarlılığı abartmasın.

10.01.2023

duyarlılığı abartmayalim dogru. bir canlının kafasina kürekle vuruluyor. oturalim düşünelim duyarsız mi olmaliyiz olabiliyorsa öğretin olalim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ