Konya'daki Katliamda Akrabalarını Kaybeden Vatandaş: 'Olayın Kapatılması İçin Başka Yöne Çevirdiler'

Konya’nın Meram ilçesinde 7 kişinin öldürüldüğü katliam sonrası, hayatını kaybedenlerin akrabası İsmet İnik, olayın planlı olarak yapıldığını iddia etti. 

İnik, 'İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve diğer yetkililerin açıklamalarını dinledim. Onlar da olayın büyümemesi için haklılar. Olayın kapatılması için başka yöne çevirdiler. Ama olayın içeriğini biz çok iyi biliyoruz. Burada güvenlik kamerası var. Bayramdan sonra taktırdık. Bunların geleceğini biliyorduk' dedi.

İşte o açıklama 🎥

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
31.07.2021

öğrenci aydın kürt alevi ozan ne varsa hepsine düşman bu mhpli soytarılar tek kitap okumamış hayatlarında amipler vatan sevgisi şiddet ve bayraktan ibaret

31.07.2021

bu kulaklar kayseri de ölen insanı mezarından çıkarıp yakarız diyen zihniyeti zihniyetini sktiğimin faşistlerini gördü duydu öyle bir şerefsizlik öyle bir karaduman var ki bu dumanı sis i dağıtanlar bizler olacağız başka yol yok!

31.07.2021

Bu nasıl bir nefrettir ! Kendi topraklarında yaşayan etnik kökenleri yok etmek isterler ülkeye doluşan mülteciler hemşehrilerini taciz ederken, o çok övündükleri ırklarının geleceğine zarar verirken zerre sesleri çıkmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (5)