Konya'da Yine Obruk Oluştu: 25 Metre Çapında, 10 Metre Derinliğinde

Konya'nın Karapınar ilçesine 13 kilometre mesafede boş tarlada obruk meydana geldi. Obruğun 25 metre çapında, 10 metre derinlikte olduğu kaydedildi.

Sık sık obruk oluşumların meydana geldiği Karapınar'da obruklara bir yenisi daha eklendi.

Birkaç gün önce meydana geldiği tahmin edilen 25 metre çapında ve 10 metre derinlikteki obruk bölgede çalışan işçiler tarafından fark edildi.

Üzerinde ekili ürün bulunmayan ve işçilerin çalışmadığı tarlanın boş olduğu belirtildi. Bölgede yaşayan çiftçiler obruklara şaşırmadıklarını kaydederek, "Çevremizde çok sayıda obruk var. Artık alıştık. Şu ana kadar herhangi bir üzücü olayın yaşanmaması teselli verici” dedi.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
02.06.2023

Kurak günler..

02.06.2023

Yeraltı suları çekiliyor.. şuana kadar can kaybı yok ama bundan sonra olmaması için tedbirler alınmalı.. uzmanlardan yardım alınıp riskli bölgelerde tarım durdurulmalı.

03.06.2023

yıllardır göz yumulan vahşi sulama, kaçak kuyular gıbı yanlış uygualamaların da bi sonuvcu olabılrı hep tarım arazısı farkındaysanız.

03.06.2023

Yeraltı sularının bilinçsiz kullanımı, hidrolik yarıçaptan bihaber kuyuların açılması.... Canı isteyen kuyu açarsa olacağı bu. Şimdi bu tarla sahibinin 25 metre çapta tarlası elinden gitti. 490 m2. Yani yarım dönüm. Halbuki sınırı 10 cm geçene savaş açarsınız.

TÜM YORUMLARI OKU (13)