Konya'da Üretilen Dört Ayaklı Yerli ve Milli Robot 'ARAT'

İnsansı Robot Fabrikası tarafından geliştirilen ve 'ARAT' ismi verilen 4 ayaklı robot, eklem ve sensörleri sayesinde etrafını algılayıp, birçok hayvansal hareketi gerçekleştirebiliyor. 4 ayaklı robot insanlar için tehlikeli işlerde kullanılacak.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
07.06.2020

millet cahil olduğu için türkiyede üretilen devre butonunu da ekleyip yerli diye yutturmaya çalışmışlar ilkokula giden bir çocuk bile bunları yapar sadece çinden ardunio mikrokontrolcü platformu ile bir kaç kit alıp biraz yazılım bilmek yeterli gerçi siha yı bile yerlil sanan bu halk bunlara hayli hayli inanır elilnde kontrol kalemi alıp anakart yaptım diyen bir soytarıyı trt de haber yapan bir zihniyet bunan inanan sözde halk var

Pek akıllı canlılarsınız siz değil mi? Başkaları sizin kadar akıllı değildir. Bazen bir canlının neyin nesi olduğunu anlamak için, mesela YouTube hesabında birkaç yıl geriye dönebilmek gerekiyor. Örneğin belirlenen birkaç canlının hesabı, pek isabetli şekilde ancak bir yıl kadar geriye gidebiliyorsa, elbette yemiyoruz. Bazıları da var ki, sadece bir paylaşım yapmış ama, o tam yerinde ve tam doğru bir paylaşım olmuş, cidden onu hemen yutuyoruz. Ama sizin paylaşımlarınız tam yerinde ve tam doğru paylaşımlar değil ki yutalım? Sanki bu ülkenin tek bir model İHA'sı varmış gibi çarpıt dostum, seni dinleyip inanan da sen gibi. Eciş bücüş fikirlere siz kendiniz kandığınız için olsa gerek, eciş bücüş fikir ve paylaşımlarınıza kanılacak zannetmeniz doğaldır, eciş bücüşlerin aklı işte.

07.06.2020

boyle seyler niye hep konyadan geliyor? internette github'da milletin hobi niyetine yapip paylastigi diy proje ayarinda isleri burda yerli milli teknolojik atilim diye pazarliyorlar. insan uzuluyor. bir isinizde yalan dolan, goz boyama olmasin, gercekden faydali atilimci bir is yapin. birde "isin bir yerinden baslamak gerek" diyen tayfa var. kardesim 21yy da global dunyada yasiyoruz, bilgi teknoloji donanim tarihin hic bir devrinde bu kadar ulasilabilir olmadi. sunlari universitede temel robotics dersi alan ogrenciler okul projesi niyetine yapiyorlar. gecen ogrenicinin bir tanesi aluminyum folyodan morotesi lazer yapmis. bunlara gostersek uzay cagina giriyoruz sanirlar.

07.06.2020

cyberpunk 2077 konya bu

07.06.2020

Bustan Dayanamiks Ltd. Şti. from Konya

TÜM YORUMLARI OKU (19)