Konya'da Tribünler "Yaşa Mustafa Kemal Paşa" Sloganlarıyla İnledi

Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında BATE Borisov'u 2-0 yenerek adını bir üst tura yazdırdı. Konyasporluların İzmir Marşı ise geceye damga vurdu.

Tribünler "Yaşa Mustafa Kemal Paşa" sloganlarıyla inledi

Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında BATE Borisov'u evinde ağırladı.

İlk maçı 3-0 kazanan Yeşil-Beyazlılar, karşılaşmanın rövanşına taraftarının desteği ile çıktı ve rakibini 2-0 mağlup ederek bir üst tura ismini yazdırmayı başardı.

Maçta geceye damga vuran ise Konyaspor taraftarının İzmir Marşı'nı söylemesiydi. Tribünler 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa' sloganlarıyla inerken, o anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
YORUMLAR
29.07.2022

~🇹🇷 Türkiye laiktir laik kalacak! Ey türk istikbalinin evlâdı! işte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen: Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!. . /Marşı okuyan güzel konyalı insanlarımıza buradan selam olsun. .

29.07.2022

👏👏👏

29.07.2022

azınlıktır o %70 değil de %60 alırlar bu millete fazla güvenmeyin 20 senedir acı tecrübesi var türk siyasi tarihi ortada apışıp kalırsınız hani diyorlar ya akp mitinglerine katılım yok önceki seçimlerde de aynı haber çıkmıştı bunlar ortalıkta fazla görünmez karanlıkta yaşarlar seçim zamanı gelince gavura vurur gibi basarlar akp ye sakın güvenmeyin

29.07.2022

Zaten küçük bir grup söylüyor dayılar başıma iş gelir mi diye düşünüyor

29.07.2022

Devran dönüyor işte yavaş yavaş...

TÜM YORUMLARI OKU (23)