Konya'da Swinger Partilerine Katılan İstismarcı Muhtarın Cezası Belli Oldu: Mahkeme İndirim Uygulamadı!

Konya'da birlikte yaşadığı kadının 17 yaşındaki kızını istismar eden muhtar Murat Mızırak'a indirimsiz olarak 46 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası verildi. Mızrak'ın birlikte yaşadığı kadın, ifadesinde swinger (eş değiştirme) partilerine katıldıklarını söylemişti. 

Konya'nın Selçuklu ilçesindeki bir mahallenin muhtarı olan evli ve 1 kız çocuk babası Murat Mızırak, birlikte yaşadığı ve 'swinger' partilerine katıldığı Meral A. (48) adlı kadının 17 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunmuş ve videolarını telefonuna kaydetmişti.

Meral A. o dönemdeki ifadesinde, "Murat Mızırak ile yaklaşık 2018 yılında tanıştık. Ara sıra swinger partilerine katılıyorduk. Çekilen fotoğraflardan herhangi bir bilgim yok" dedi. Muhtar Murat Mızırak ise 17 yaşındaki kızla ilişkiye girdiğini itiraf ederek, "Telefonumda çıkan fotoğrafların birçoğunu annesi çekti. Fotoğraflardan bilgisinin olmamasının imkanı yok" ifadelerini kullandı.

Konya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Murat Mızırak ve anne Meral A.'ya hiçbir indirim uygulanmadan ceza verildi.

Muhtar Mızırak indirimsiz 46 yıl 10 ay 15 gün, Meral A. da yine indirimsiz 39 yıl 4 ay 15 gün hapse çarptırıldı.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

Konya'da Swinger Partilerine Katılan İstismarcı Muhtar İçin İstenen Ceza Belli Oldu!
Malatya'da Meydana Gelen Depremde Son Durum: "4 Binada Hasar, 374 İhbar"
Malatya'da Deprem: Camdan Atlayan Bir Vatandaş Yol Kenarında Yardım Bekledi

Popüler İçerikler

Numan Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa İçin ‘3. Maddenin Değiştirilmesi’ Önerisi
İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
Pendik'te Yürek Yakan Olay: Down Sendromlu Genç Kız, 40 Günlük Bebeği 6. Kattan Attı!
YORUMLAR
16.10.2024

Vur deyince öldürmüşler bu sefer, 46 yıl! Allah aşkına şu infaz yasasının bir standartı olsun. Katiller, manyaklar dışarda bir yandan. Ayrıca ‘Konyalı Swingercı Muhtar’ gülmeyeyim diyorum ama bundan komik nick olur. :)

16.10.2024

İyide hocam muhtemelen swingerdan değil; Meral A. (48) adlı kadının 17 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu ve videolarını telefonuna kaydettiği için aldı o cezayı büyük ihtimalle. Yani çocuk istismarı var bu olayda.

16.10.2024

toplumsal gaz almanın kurbanları olmuşlar. affı bekleyecekler artık

16.10.2024

Konyalı swingerci ne la mkjsjsjsn. Arayışçı mecit xd

16.10.2024

Ben de aynı şeyi düşünüyordum. Bize ahlaksızlığı derinlemesine sokmuşlar. Bi de ben böyle küfürlü ya da kinayeli yazarken kendimi sapık gibi hissediyordum...

TÜM YORUMLARI OKU (19)