Konya’da Korkunç Olay: Yeni Doğmuş Bebeği Sokağa Bıraktılar

Konya’da dün akşam saatlerinde sokakta yeni doğmuş bebek bulundu. Bebek hastanede tedavi altına alınırken, polisler olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kız bebeği kaldırıma bırakmışlar

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Kerim Dede Mahallesi Yediler Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne sokak üzerinde bebek olduğu ihbarı üzerine olay yerine İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. 

Polis ekiplerinin sokak üzerindeki inceleme çalışması sırasında sokakta kaldırım üzerine terk edilmiş halde kız bebek bulundu. Bebek, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine götürüldü. Tedavi altına alınan bebeğin 2 - 3 günlük olduğu belirlendi. Polis ekipleri, bebeği bırakanların yakalanması için çalışma başlattı.

Olay yerinden görüntüler

Popüler İçerikler

Cani Semih Çelik’in Bağlantısı Ortaya Çıktı: 'İncel' Grupları Polis Takibine Girdi!
Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
KYK Yurdunda Erkeklerin Toplu Tacizine Maruz Kalan Kız Öğrenciler Seslerini Duyurmaya Çalışıyor
YORUMLAR
12.11.2022

Kesinlikle kürtaj savunucusu değilim ama böyle doğan bebeklerin sonu hep daha vahşi olmuyor mu sizce de ? Genelde evli olmayıp hamile kalıp aldıramayıp ailelerinden, toplumdan vs. çekinip çareyi doğurup çöpe,sokağa,pencereden aşağıya bırakmakta buluyorlar. Böylesi daha acı verici değil mi bu sabiler için ?

12.11.2022

Oldurmemis en azindan diye sukrederken kendimden utandim. Yasiyor kuzucuk.

12.11.2022

Almanya da bebek bırakma kutuları var bizde de yapılsa en azından kısmi olarak ölümleri azaltabiliriz diye düşünüyorum. (elbet te organ mafyası,çocuk dilendirenler yada istismarcı yaratıkların ulaşamayacağı şekilde güvenlik önlemleri gerekli) aslında işin çözümü bu toplumun bir yandan çok sert kanunlarla diğer yandan eğitimle düzeltilmesi olur da onu düşünen yok.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ