Konya’da Doktora Silahlı Saldırı: Doktor Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtulamadı

Konya Şehir Hastanesi’nde görevli kardiyoloji uzmanı Doktor Ekrem Karakaya, bir hasta yakını tarafından silahlı saldırıya uğradı ve başından vuruldu. Saldırgan sonrasında aynı silahlı intihara kalkıştı. Hem doktor hem de saldırgan ameliyata alındı. Son dakika haberine göre doktor hayatını kaybetti.

Görev başında saldırı

Olay, 14.30 sıralarında Karatay ilçesinde Konya Şehir Hastanesi'nin kardiyoloji bölümünde meydana geldi.

Bir kişi, Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'nın tabancayla başına ateş açtı. Ardından aynı tabancayla kafasına ateş edip, intihara kalkıştı. Yaralı Karakaya ve saldırgan, ameliyata alındı.

Doktor hayatını kaybetti

Saldırıya uğrayan Dr. Ekrem Karakaya, tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Ayrıca intihar eden saldırganın da öldüğü açıklandı.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
06.07.2022

ARTIK YETER! Sağlık bakanı istifa edene kadar süresiz iş bırakmalıyız.

06.07.2022

sağlık bakanıyla ne ilgisi olduğunu anlamadım

Arkadaş çek vur kendini niye diye soran mı var? Doktordan ne istiyorsun şerefsiz...

06.07.2022

Şimdi bu adam hastaneye silahla nasıl girdi ? Hastanelerde doktor ve çalışan güvenliği son zamanlarda hiç kalmamış iken neden hala etkili güvenlik timleri yok? O adam o silahla önüne geleni tarayadabilirdi. Ameliyathaneyi de basabilirdi. Hatsanelerde etkili güvenlik olmaması sadece sağlık çalışanları için değil hastalar ve hasta yakınları için de büyük risk. Bugün adliyeye girerken kapıda polisler (bakın gubenlik demiyorum polis diyorum) adamın donuna kadar bakıyor, hatta işi olmayanı almıyorlar bile. Neden hastaneye herkes elini kolunu sallaya sallaya giriyor. Üstelik de son zamanlarda sürekli sağlıkçılar şiddet mağduru olurken?

TÜM YORUMLARI OKU (72)