Konya’da Çöken Binanın Enkazı Günün İlk Işıklarıyla Böyle Görüntülendi

Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Yenişehir Caddesi’nde bulunan dört katlı bir bina, akşam saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Enkaz altında beş kişinin olduğu bilgisi üzerine olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Polis ekipleri bina çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, kurtarma ekipleri hızla çalışmalarına başladı.

Gece boyunca süren arama kurtarma faaliyetlerinde üç kişiye canlı ulaşıldı. Enkaz altından çıkarılan bu kişiler sedyeyle ambulanslara taşındı ve hastanede tedavi altına alındı.

Ekipler, enkaz altında olduğu değerlendirilen iki kişiyi kurtarmak için çalışmalarını sürdürürken, binanın yıkıntıları günün ilk ışıklarıyla birlikte böyle görüntülendi.

O görüntüler👇📹

İlginizi çekebilir

Kartalkaya Yangınının İlk Anları Ortaya Çıktı: Felaket Saniye Saniye 2 Saatlik Güvenlik Kamerasında
Enkaz Altındaki Sevinç Sohbetini AFAD Kamerası Kaydetti: Kurtarma Ekibini "Hoş Geldin Abi" Sözüyle Karşıladı
Konya'da Çöken Binada Son Durum: İki Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Türk Bayrağına Yapılan Saldırının Ardından Adli Soruşturma Başlatıldı
Hademe Üniversite Sistemine Girerek Kendine Diploma Üretti Daha Sonra Koordinatör Oldu
İzmir'de Menzil Şeyhinin Toplu Tövbe Görüntüleri Gündem Oldu
YORUMLAR
25.01.2025

yangın da mı çıkmış yazık ya ölenlere rahmet kurtulanlarada çok çok geçmiş olsun çok acı, sürekli birileri acı içinde ölüyor nereye kadar?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ