Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ, Kapalı Maraş'ı Yenileyecek

Kapalı Maraş'ta incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 46 yıl sonra açılan Kapalı Maraş'ın çevre düzenlemesi ve alt yapı çalışmalarını Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ'nin birlikte yapacağını açıkladı. Kurum 'Buraya gelen vatandaşlarımızın sağlam ve güvenli şekilde gezmelerini temin edeceğiz' dedi.

Bakan Kurum'a ziyareti sırasında, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Kutlu Evren, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Ziyaret sırasında incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Kurum, daha sonra açıklamalar yaptı.

"KKTC halkımızın ve turistlerimizin burada güvenli şekilde gezmelerini temin edeceğiz"

Kurum, Maraş'ta yapılacak çevre düzenlemesi ve altyapılara ilişkin çalışmaları da Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ Başkanlığı bünyesinde hızlı ve aslına uygun şekilde yapacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

'Peyzaj düzenlemeleri olacak, ağaçlarımızı dikmek suretiyle buraya gelen vatandaşlarımızın sağlam ve güvenli şekilde gezmelerini temin edeceğiz. Yürüyüş ve bisiklet yolları yaparak, KKTC halkımızın ve turistlerimizin burada güvenli şekilde gezmelerini temin edeceğiz.'

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
28.10.2020

Allah aşkına şuraya dokunmayın bırakın öyle kalsın.dark turizmi adına altın bir yer burası.sıradan oteller yaparsanız kimse gelmez.çernobil Gibi dark turizmde burası deli para getirir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ