Konya Büyükşehir Belediyesi 'Keşke Yunan Galip Gelseydi' Diyen Atatürk Düşmanı Kadir Mısıroğlu'nu Andı

Atatürk'e ve Türkiye Cumhuriyeti tarihine attığı iftiralar ve hakaretleriyle tanınan, Kurtuluş Savaşı hakkında 'keşke Yunan galip gelseydi' diyen Kadir Mısıroğlu'nu ölüm yıldönümünde Konya Büyükşehir Belediyesi hazırladığı bir videoyla andı. Sosyal medya kullanıcıları ise 'anma videosuna' tepki gösterdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Konya Büyükşehir Belediyesi Türk ve Türkiye düşmanınlığı sözleri ve açıklamalarıyla bilinen Kadir Mısıroğlu'nun ölüm yıldönümünde 'rahmetle' andı. Hazırlanan videoda Mısıroğlu'nun sözlerine yer verildi.

Belediye'nin anma videosuna sosyal medyadan tepki geldi

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
05.05.2021

Sizin gibi belediyenin de zihniyetinizin de amk. Hepinizi silkeleyeceğiz hiç merak etmeyin !

Pasif Kullanıcı
05.05.2021

Aşağıdaki "the.girl" ismini kullanan hur çocuğuna; ecdadını yedi ceddini zkiim senin vatansız kansız, hala utanmadan konuşuyor bir de!! Türk olmadığı da belli bu ecdadı fhişe olan kişinin!!

05.05.2021

ne o taptığınız atatürk e laf edince türklüğümüz mü bozuldu madem atanı bu kadar seviyorsun dediklerinden de keşke bir şeyler çıkarsaydın yazık üzüldüm senin adına içi boş sevgi

bir konyalı olarak şunu söylüyüm hepimiz bu kafada değiliz bundan emin olun. belediye bu atatürk düşmanını paylaşarak anca bizi ülkeye rezil ediyor

TÜM YORUMLARI OKU (110)