Konuyu Spordan Yalnızlığa Bağlayan Bade İşçil'in Aşk Sorusuna Verdiği Espirili Yanıt Kahkahaya Boğdu!

Hem güzelliği hem başarılı oyunculuğu ile tanınan ve Türkiye'nin Barbie'si olarak anılan Bade İşçil'i mutlaka tanıyorsunuzdur.

"Ezel", "Ufak Tefek Cinayetler" ve "Aşk 101" gibi yapımlarda izlediğimiz İşçil, uzun zamandır ekranlardan uzak kalsa da açıklamaları, özel hayatı ve paylaşımları ile hala magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi.

Biliyorsunuz ki ünlü ismin aşk geçmişi biraz karışık. Hatta aşkta yüzü bir türlü gülmeyen İşçil'in yanında uzun süredir kimseyi de göremiyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Baltalimanı'nda objektiflere takılan Bade İşçil, sağlık için günde 10 bin adım attığını söyledi. İşin ilgi çeken kısmı ise İşçil'in konuyu spordan bir anda yalnızlığa bağlaması oldu!

“Sağlık için yürümek şart. Her gün 10 bin adım atmaya çalışıyorum. Genel olarak kimseye yürümüyorum ama. Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz. Bakın yalnız yürüyorum” diyerek güldü.

Hürriyet'in haberine göre "Genel olarak kimseye yürümüyorum ama. Yalnız geldik, yalnız gidiyoruz. Bakın yalnız yürüyorum” diyen Bade İşçil'e bu açıklamalardan sonra aşk sorusu da soruldu tabii.

İşçil'in aşk sorusuna verdiği “Yok ki birisi arkadaşlar. Öyle olsun hadi deyince de olmuyor. Sarı sayfalara ilan mı vereyim?” cevabı ise kahkahaya boğdu!

Bakalım yerli Barbie Bade İşçil'in yanında ne zaman birini göreceğiz! Siz İşçil'in açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Hadi, yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Kimin Annesini Oynayacak? Kızıl Goncalar Dizisinin Kadrosuna Giren Yeni Oyuncu Belli Oldu!
Kısmetse Olur'un Olaylı Yarışmacısı Cansel Çördük'ün Değişimi Görenleri Hayrete Düşürdü!
Daha Önce de Swinger Partisi Yaptıklarını İddia Etmişti: Deniz Akkaya Öztürk Çiftini Diline Fena Doladı!

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
YORUMLAR
28.03.2024

Çok güzel bir kadın Maşallah

30.03.2024

Barbie 🖤

Türkiye'nin Barbiesimi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ