Ticaret Bakanı Ömer Bolat, konut ve araç satışında yeni dönem 15 Eylül 2024 itibarıyla yeni dönemin başlayacağını açıkladı.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, konut ve araç satışında yeni dönem 15 Eylül 2024 itibarıyla yeni dönemin başlayacağını açıkladı.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇
Malum siteyi ele alalım kurumsal olarak ilan vermek için ev yada araba için sitenin yetkilisi gelip yerinde inceliyor ona göre izin veriyordu baĞzıları başkalarının ofislerini yada geçici yerleri gösterip yetkiyi alıyordu bu sistemin açığını yakalıyordu kibarca yazayim hadi kim takar düzenlemeyi
Dolandırıcılar yeni sisteme uygun yöntemler bulmaya başlamıştır.
Zorunlu olmadığı takdirde hiç bir anlamı olmayan boş bir güncellemedir. Zorunlu olması durumunda kimsenin sarı siteye ilan vermemesi ile sonuçlanacaktır. Milletin emlakçıya soyulacak kuruşu kalmadı. Sigortalı bir iş bulsun biraz efor harcasınlar.