Konuşması Tepki Çekmişti: Serenay Sarıkaya'nın Kadın Cinayetleri Yorumuna Bir Taş da Feyza Altun'dan Geldi

Katil Semih Çelik tarafından canice katledilen kızlarımız Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in vefatı tüm ülkeyi derinden sarstı.

Birçok ünlü isim sosyal medya üzerinden yaşanan katliama tepki gösterip isyan ederken, Serenay Sarıkaya'nın gündeme dair hiçbir açıklamada bulunmaması da tepki çekmişti.

Dün katıldığı bir etkinlikte gündeme dair "Yani bu konuda söylenecek çok bir şey yok herhalde. Çünkü ardı arkası kesilmeyen, kan donduran, inanılamayacak şeyler yaşıyoruz. Çok kısa bir süre zarfında yaşadık her şeyi. Bununla ilgili artık söylenecek bir şey yok bence artık yapılması gereken bir şeyler var" açıklamalarında bulunan Sarıkaya'nın sözleri de tepki görmesine neden olmuştu.

Sarıkaya'nın açıklamasından burada bahsetmiştik 👇🏻

Serenay Sarıkaya'dan Kadın Cinayetleri Yorumu: Ayşenur, İkbal ve Niceleri İçin Beklenen Tepki Röportajda Geldi

Sarıkaya, gündeme dair yaptığı yorum ile sosyal medya kullanıcılarının yanı sıra ünlü isimlerden de tepki aldı. Sarıkaya'ya taş atan isimlerden bir tanesi de ünlü avukat Feyza Altun oldu.

X hesabından Serenay Sarıkaya'nın kadın cinayetleri hakkında yorum yaptığı videoyu alıntılayan Altun, "Konuşamamış" yorumu ile kısa ve öz konuştu!

İşte Feyza Altun'un yorumu 👇🏻

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Ünlü Güzellerin Reklam Filmlerinden Aldıkları Ücreti Öğrenince Ağzınız Bir Karış Açık Kalacak!
Yeni Projesini Müjdeleyen Hande Erçel, Kadın Cinayetleri Hakkındaki Soruya Dair Yorumunu Kısa Kesti!
Gündem Yüzünden Çocukları İçin Endişelendiğini Söyleyen Yeşim Salkım, Kış Saati Uygulamasından Dem Vurdu!

Popüler İçerikler

Cani Semih Çelik’in Bağlantısı Ortaya Çıktı: 'İncel' Grupları Polis Takibine Girdi!
Semih Çelik'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: "16 Yaşından Önce Normaldi, Namaz da Kılıyordu"
Beklenen Adli Tıp Raporu Açıklandı: Açılan Mezar Cem Garipoğlu'na Ait Çıktı
YORUMLAR
08.10.2024

Serenay bi konuşsa zaten ülke feraha çıkacak, neden kadından sürekli her konu ile ilgili konuşması bekleniyor ki. Bence konuşması hatta icraat yapması gereken başkası ama siz bilirsiniz. Yakaladıkça Serenay a sorun.

08.10.2024

yine her zamanki gibi gerçek suçlu yerine bir günah keçisi bulma çabasına giriliyor. ülkenin genel sorunu bu zaten, asıl soruna odaklanmak yerine suni gündemler yaratıp onlar üzerinden tartışma yapıyoruz. serenay kanun koyucu ya da uygulayıcı mi? niye bu kadın hedef tahtasına konuluyor?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ