Konuşması Dalga Konusu Olan Survivor Yaman'ın Kekeme Olma Hikâyesi Yürek Burkacak

Survivor All Star 2024 yarışmacılarından Yaman kekeme olduğu için bazı yarışmacılar için dalga konusu olmuştu. Nefise'nin 'Sen önce konuşmayı öğren' dediği Yaman'ın nasıl kekeme olduğunun hikayesi ise yüreğini burkacak.

SMS oylamasıyla değil bilek gücüyle şampiyon olunacak Survivor All Star 2024 diğer sezonlardan çok daha farklı. Çünkü her birini daha önce izlediğimiz yarışmacıların bambaşka bir yüzünü görüyoruz.

Kimsenin birbirine acımadığı yarışmada yarışmacılar sıklıkla kırıcı sözler sarf ederlerken, bunlardan en hoş olmayanı Yaman'a yapılanlar oldu.

Survivor yarışmacısı Yaman kekeme olduğu için yarışmada sık sık konuşma zorluğu çekiyor.

Bazı yarışmacıların dalga geçtiği Yaman, özellikle Nefise'nin "Sen önce konuşmayı öğren" sözlerine maruz kalmış ve zorbalanmıştı.

Survivor'a katılmadan önce bir programda kekemeliği hakkında konuşan Yaman, bu durumu doğuştan değil 3 yaşından beri yaşadığını belirtirken çocukken kendisiyle çok dalga geçildiğini şu sözlerle açıklamış:

"İki maskeli insan tarafından ben hayal meyal hatırlıyorum beni korkuttular, üç yaşında bir çocuğu. Ondan sonra hayatım yerle bir oldu. Çocukluğumu yaşayamadım, okul hayatımı çok etkiledi. Çok alay ettiler benimle."

Buradan izleyebilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Berk Cankat'ın Yeni Sevgilisi Sinem Ünsal'ın, Eski Sevgilisi Pınar Deniz'e Benzetilmesi Şok Etkisi Yarattı!
Geceleri Herkesi Ekran Başına Kilitleyen Kanıt Dizisi Hakkında Birbirinden Efsane Tespitler
Süper Dadı'da Kardeşini Tokatlayan Buğra Yıllar Sonra Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
14.02.2024

Sevgili beyni olmayan nefise umarim yasattiklarini yasarsin dediklerin umarim bir gun seni bulur, umarim o dalga gectigin kisiden daha beter olursun! Yani illa bunlari mi yazalim size ya beyniniz yok mu sizin ya koca insan olmussunuz ama beyniniz yok ya hastaliklarla dalga gecilmeyecegini fiziksel ozelliklerle dalga gecilmeyecegini din dil irk cinsel yonelim vs vs gibi seylerle dalga gecilmeyecegini bu yasta bilmiyorsa bir zahmet kendini izole et su hayattan bir de gelmis tv programina!

14.02.2024

Acun adam olsa buna saglam bı ceza verırdı ama ole 2-3 yemek degıl s.kt.ri cekeceksın su cocuga konusmayı ogren ne demek ya bes para etmez ınsanlar surusu

14.02.2024

Beni de aynı yaşlarda iri yarı erkek bir akrabamız korkutmuştu, çocukken okulda hep dalga geçiyorlardı ben de çok sayıda sesli kitap okuyarak min seviyeye indirdim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ