Konuşanlar'ın Yıldızı Hasan Can Kaya'dan Trollere Cevap Geldi!

Baya ağır konuşmuş. Sizce haklı mı?

YouTube'daki 'Konuşanlar' formatıyla gerçekten de geçtiğimiz yılın en çok konuşulan insanlarından biri oldu Hasan Can Kaya.

Yıldızı bir anda parladı ve olumlu, yerli-yersiz eleştiriler de beraberinde geldi.

Kimileri çok sevdi, kimileri fazla abartıldığını düşündü.

Malum, bu ülkede ne kadar çok konuşulursanız o kadar göze batmaya başlıyorsunuz. 

Kendi halinde bir YouTuberken, bütün videolarını silip, birden paralı bir platforma geçmesi de tartışmaların üzerine tuz, biber olmuştu.

👇

Acun Ilıcalı'nın Yeni Platformu EXXEN ile Anlaşan Hasan Can Kaya, YouTube'dan 'Konuşanlar' Programının Tüm Bölümlerini Kaldırdı, Tepkiler Gecikmedi

Her defasında gelen eleştirilere açıklamalar yaparak cevap verse de bunun ardı arkası kesilmeyince dün gece bir patlama yaşadı.

İsyan bayrağını sonunda çekti!

İşte o açıklaması:

twitter.com

👇

Ayrıca Aykut Elmas'ın attığı bu tweetle ilgili de yorum yaptı.

twitter.com

👇

twitter.com

Ardından da yorumlar gecikmedi:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Siz ne diyorsunuz Hasan Can Kaya'nın bu çıkışına?

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
21.02.2021

EwD HoShGeldinİiiİİİİiiZ zbAm😎😎 aDıN Ne bEbİş😜😜YaNInDaki🤩KelToş ErKek arKaDAsıNmı🥳EvEt aRkAdŞlar 😝maSkEleri inDiReBiLir miSiniz bAqQayIm😆😉KaLdIraAbİlirsNiz Hic geReK yoKdU😂seWİşiLip GeLinMissS🤤🤤 cHOkBELli😂SakA SaKa çHok tAtlıSnIz Bir AlKıŞ😇😇😋 bEbiş bize bir fAnteziNi yAda SıCma HikayEni anlatabilir MisiN🤩cinsel YaDa gErÇek sıçmA olMasl ŞHart degll bEbiş😚😚 blabBalAblAbla😂😂eWt gErcEkten de KomikDi bir Daha OIMAsin bEbis🙃🙃O sAqa sAqa sahneye HankiNizi Alİm???🤪

22.02.2021

ahahahahhksdkd baya izlemişsin kanka

21.02.2021

İzledim beğenmedim, mutlaka beğenmeyen pek çok insan vardır bu yaptığı işin doğasında var beğenen de beğenmeyen de olacaktır ama beğenmeyen herkese hakaret edersen insanlar senin karakterini de sorgulamaya başlar. Şahsen işini sevmiyordum şimdi kendisinden de tiksindim yaşadığı ego patlaması nedeniyle geçici olarak saçmalamış olmasını, ileride düzelmesini dilerim.

Ya seni beğenmek zorundamıyım ben ,artı seni beğenmeyenlere neden megolamani ve toxic gibi bir genelleme yapıyorsun? Yani a diyip gülen bir talk show bana göre değil.İsteyen beğenir isteyen beğenmez.Şu ödülü topladım,bunu kazandım gibi olaylara girip,sanki ödül kazandın diye seni beğenmek zorundamıyım.Benim mizah seviyeme uygun değilsin.Zaten seninde birkaç seneye silim silim silindiğini göreceğim,çünkü bu tür söylevlerle aşırı antipatiklik seviyesini arttırıyorsun. Son kez Aykut Elmas>hASAN cAN kAYA.

TÜM YORUMLARI OKU (36)