Nevşin Mengü'den Kostantiniyye Eserine Saldıranlara Tarihi Ayar!

Sanatçı Ahmet Güneştekin'in Kostantiniyye adlı eserine yapılan saldırının ardından eser AVM'den kaldırıldı.

CNN Türk sunucusu Nevşin Mengü ise Ahmet Güneştekin ile yaptığı telefon bağlantısında saldırıyı gerçekleştiren sözde 'Osmanlıcılar'la dalga geçti!

Popüler İçerikler

'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
27.12.2016

Pis yobazlar. Nah gelir Osmanlı :D

27.12.2016

Bu tarz olayların altında kesin Doblo sürücüleri örgütü var.

Pasif Kullanıcı
27.12.2016

Bu insanlara tarih dersi anlatamazsiniz. Zaten anlatmaniz da gerekmez, zira tarih siralamalarini dahi kendi istedikleri gibi ayarlarlar islerine gelmezse. (Butun dini fanatikler icin diyorum, sadece Musluman Fanatiklere karsi, yukaridaki gibi tarafli demiyorum) Insanlarin cogunlugu, Fatih Sultan Mehmet'e mujdelenmesi Hadis'in de ''Istanbul'' olarak gectigi icin. Daha dogrusu oyle aktarildigi icin ve Fetihten once adi ''Konstantinopolis'' olduguna gore, bu mantikla Fetih ile beraber adi ''Istanbul'' olmusturun kabulu var. Yani bildikleri bir bilgiyle degil de bildigini sandiklari bir yanilgiyla buna inaniyorlar. Iste bu nedenle aktarilan din diye birsey var ve bu nedenle Dinlerin kendi iclerinde bile ayrilmalari ve savaslari var. Aslinda tam da bu yuzden dinler var!

Fetihten öncede Arap'lar Kostantıniyye diyordu. Araplar biri 674 diğeri 717 de iki kez İstanbulu kuşattı. Ve buna Kostantıniyye kuşatmaları derler. Araplar sadece fethettikleri değil, saldırdıkları şehirlere de kendi dillerinde isim verirler. Bu bir arap savaş geleneğidir.

TÜM YORUMLARI OKU (44)