Konsey Toplandı! Survivor'da Sopaların Havada Uçuştuğu Batuhan ve Mert'in Kavgası Gündem Oldu

Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8 ekranlarında izlediğimiz Survivor All Star'ın 52. bölüm fragmanında ünlüler takımından Mert ve Batuhan sopalarla birbirine girdi. Sosyal medyada gündem olan kavganın ardından kullanıcılar Mert'e tepki gösterdi.

Kaosun, dedikodunun harman olduğu Survivor All Star, yayın hayatına başladığı ilk haftadan itibaren oyunlardan çok genelde adada yaşanan kavgalarla, tartışmalarla ön plana çıkıyor.

Hatırlarsınız geçtiğimiz haftalarda Yunus Emre ve Hikmet arasında yaşanan üst baş yırtmalı, küfürlü kavga programa damga vurmuştu.

Daha sonra da bir konsey sırasında Yasin ve Hikmet arasında bir kavga yaşanmıştı fakat yaşananlar televizyonda gösterilmemişti.

Hikmet'e sözlü ve fiziki saldırıda bulunan Yasin, 6 ödülden yararlanamama cezası almıştı. Hikmet'e de 2 ödülden men cezası verilmişti.

Dün de Survivor'ın 51. bölümünde Anlat Bakalım ve Bil Bakalım oyunlarında karşı karşıya gelen yarışmacıların eğlenceli hallerini izledik. Renkli anların yaşandığı bölümün ardından da sosyal medyada çok ses getiren yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Fragmanda Ünlüler takımında mücadele eden Mert ve Batuhan'ın tencere yıkama tartışmasına girdiği ve ardından da sinirlerine hakim olmayan Mert'in Batuhan'a sopayla saldırmaya çalıştığı görüldü.

Bu kavga da kısa sürede sosyal medyaya damgasını vurdu. Mert'in kendisinden küçük Batuhan'ın üzerine sopayla yürümesi tepkilere yol açtı.

Sizce bu kavgada kim haklı? Mert'e gösterilen tepkilere hak veriyor musunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Survivor'da Dokunulmazlık Oyunu Sırasında Evrim'e Mobbing Uygulayan Hikmet İzleyenleri Kızdırdı!
Survivor All Star Yarışmacısı Yasin Obuz'un Annesinin Fotoğrafına Yapılan İğrenç Yorum Sinirleri Altüst Etti!
Survivor All Star Yarışmacıları Hakkında Yapılan Fanları Birbirine Düşürecek Tartışmalı Yorumlar

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
18.03.2022

Kurgu lan kaptırmayın fazla kendinizi bu tür şeylere. Rahat olun lan ;)

18.03.2022

Hay sizin derdinize tüküreyim lan bu kadar mı derdiniz yok. İşte ben de dün akşam işten gelirken bir markete uğrayıp bir şeyler alayım dedim keşke demez olaydım. Bir teneke yağ 210 lira olmuş, makarna 6,5 liraydı benim derdim geçim derdi olmuş. Millet coconut icin birbirine giren ama bunu yaparken her ay düzenli olarak Acun'dan yüklü maaş alan çakma ünlüleri dert ediyor.

18.03.2022

Hani bu tarz şeyleri çok sallamamak lazım tv şovuda siz götünüzle mi izliyosunuz batuhan tam bir saygısız terbiyesiz yalancı. Milletin yüzüne sizleyim canlarım bebeklerim. Özel reportajda hepsi gitsin ben takımımdan gitsin istiyorum hepsi ezik hepsi kötü yarışmacı. Herkese garip garip tavırlar birsene sus ya konuşma sen ne anlarsın kapasiten yok tarzı konuşuyordu

TÜM YORUMLARI OKU (17)