Konserinde 8 Kişi Ezilerek Ölen Travis Scott'tan Açıklama! "Harap Oldum"...

Amerikalı popüler rapçi ve prodüktör Travis Scott ABD'de bir müzik festivali açılışında sahne almıştı. Konseri izlemek isteyen seyirciler arasında izdiham çıkması sonucu 8 ölü ve çok sayıda yaralı olduğu öğrenilmişti. Yaşanan olay sonrası festivalin iptal edilmesi ile hayranlar son derece sinirlendi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı da verilen haberler arasında yer alıyor. Yaşanan izdiham sonrası ünlü rapçi Travis Scott ilk kez açıklama yaptı. Sosyal medya üzerinden durum hakkında konuşan Scott böyle bir şeyi asla beklemediğini dile getirdi. İşte Travis Scott'ın izdiham açıklaması...

Kylie Jenner'ın erkek arkadaşı ve çocuklarının da babası olan ünlü rapçi Travis Scott, Astroworld müzik festivalinin açılış konserinde kendini dinlemeye gelenler tarafından büyük ilgi gördü. ABD'li hayranlar Scott'ı önden dinleyebilmek için birbirlerine girmiş ve ortaya bir izdiham alanı çıkmıştı. İzdihamda hayatını kaybeden 8 hayranın yanı sıra pek çok yaralı da hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü rapçi Travis Scott durumla ilgili ilk kez sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Konseri Kendi Durdurdu

Houston kentinde düzenlenen Astroworld festivali kapsamında Cuma günü sahne alan ünlü rapçi Travis Scott’un konseri sırasında, seyirciler arasında izdiham yaşanmış, 8 kişi kalabalığın arasında sıkışarak can vermiş ve birçok kişi yaralanmıştı.

Polis, izdihamın nasıl başladığına dair soruşturma başlatıldığını ve ölenlerin 14 ila 27 yaş aralığında olduğunu ifade ederek bugün sıkışarak ölenlerin isimlerinin açıklanacağını belirtti.

Gerçekten Harap Oldum

Rapçi Travis Scott, Cuma günkü olaydan sonra dün akşam sosyal medya hesabından açıklama yaparak şunları söyledi;

“Gerçekten harap oldum… Böyle bir şeyin olacağını asla hayal edemezdim. Sizleri bilgilendirmek için elimden geleni yapacağım. Yetkililerle birlikte yakın çalışıyorum. Hayranlarım benim için gerçekten çok önemli ve onlara her zaman olumlu bir deneyim yaşatmak isterim. Ne olup bittiğini anladığım anda şovu durdurdum, ihtiyaçları olanların yardım almasını sağladım. Durumun ciddiyetini asla hayal edemezdim.”

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
08.11.2021

Milletin derdine bak anasını satayım. Biz metroya binmeye korkuyoruz onlar konsere gidiyor üstüne bir de ölüyor.

08.11.2021

Ya ne demezsin. insanların çığlıklarını gözünün önünde taşınan insanları görmek istemedi bildiğin. Görseydi şuanda ölen insanlar yaşıyorlardı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ