Konseri İptal Edilen Melek Mosso'nun Sahneden Tüm Kadınlara Seslendiği Ayakta Alkışlanacak Özgürlük Konuşması

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan başarılı sanatçı Melek Mosso, Isparta konseri takviminden 'ahlaki nedenlerden' dolayı çıkartılınca gündem olmuştu. Birçok destek mesajı alan Melek Mosso, geçtiğimiz saatlerde çıktığı Beyoğlu Kültür Yolu Festivali sahnesinde uzun süre unutulmayacak ve ayakta alkışlanacak bir özgürlük konuşması yaptı.

Detaylar içeriğimizde!

Son dönemlerde yaşanan festival ve konser yasakları sinir katsayımızı iyice yükseltirken son hamle Melek Mosso'ya yapıldı.

'Ahlaksızlığı' özendiren hiçbir sanatçıyı festivallerinde görmek istemeyen Isparta Valiliği, Gül Festivali'nde sahne alacak olan Melek Mosso'nun konser takviminden çıkarıldığını açıklamıştı.

Burada bahsetmiştik 👇

Bu Kez Konseri İptal Edilen Şarkıcı Melek Mosso Oldu

Yaşananlara tokat gibi cevap veren Mosso'ya hem sanat dünyasından hem de sosyal medyadan destek yağmıştı.

Detaylar burada 👇

Alın Size Kapak! Isparta Konseri İptal Edilen Melek Mosso'dan Gericilere Tokat Gibi Cevap Geldi

Festivalde Mosso ile yer alan Funda Arar ve Derya Uluğ'un yaşananların ardından konser takviminden çıkması da büyük takdir toplamıştı. Daha sonrasında ise Mosso'nun yerini Seda Sayan almıştı.

Tüm bu yaşanan tatsızlıkların ardından bomba gibi işler yapmaya devam eden Melek Mosso, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali'nde sahne aldı.

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali sahnesinden tüm kadınlara seslenen Mosso, ayakta alkışlanacak cümleler kurdu

Söyleyeceği 'Şarkıyı geçmişte ve maalesef gelecekte katledilen kadınların ruhlarına armağan ediyorum' diyerek söze başlayan Mosso, geleceğe dair olan hayallerinden de bahsetti.

Hayallerini 'Bir gün özgürce giyinebildiğimiz. Özgürce konuşabildiğimiz, saçımızın şekliyle vücudumuzun rengiyle, kahkahamızla, üslubumuzla, kurduğumuz cümlelerle, bizle, varlığımızla, hayatta bütün olacağımız günlerin hayalini kuruyorum.' cümleleriyle anlatan Mosso, alkışlarla desteklendi.

Kadın erkek ayırmadan 'Bu hayali istemekten onun için şarkı söylemekten konuşmaktan asla ve asla vazgeçmiyorum. Her şeyin çekirdekte başladığına inanıyorum burada kadın erkek değil insan olarak konuşuyorum.' diyen Mosso, haksızlığa karşı dimdik durulması gerektiğinin altını çizdi.

'Lütfen babam, abim, kardeşim, amcam, dayım, sevgilim, kuzenim, kankam diye ayırt etmeyin. Bir el bir ses yükseliyorsa, kadınıyla erkeğiyle onun önünde durun. Ve bizimle birlikte yeri geldiğinde yürüyün dostlar.'

Kadın olmanın zorluğuna da değinmeden geçmeyen Mosso 'Biz kızlar zaten bu dünyada hakkımızı sürekli savunmak zorunda bırakıldık. Maalesef bütün dünyada böyle. Arkamızda durmanıza hiç gerek yok. Biz taş gibi yürüyoruz yanımızda durun yeter.' diyerek herkesi şiddetin ve zulmün karşısında bir olmaya çağırdı.

O anları buradan izleyebilirsiniz 👇

Valla ne diyelim, bize söyleyecek laf bırakmamış Melek Mosso... Bize sadece her harfinin altına imza atmak kalıyor!

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Seda Sayan, Yerine Konser Vereceği Melek Mosso Hakkında Konuştu: 'Yaptığı Parmak İşaretinden Dolayı...'
Konserinin İptaliyle Gündeme Gelen, Sesine ve Şarkılarına Bayıldığımız Melek Mosso'yu Yakından Tanıyalım!
Konseri İptal Edilen Melek Mosso: 'Karanlığı Hayatımıza Sokmalarına İzin Vermeyeceğim'
Demet Akalın'dan Isparta Konseri İptal Edilen Melek Mosso'ya Destek!

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
02.06.2022

Bu kadının yerine Isparta ya gidip konser verecek olan sanatçı değil onursuz dır kimse gitmesin konsere

03.06.2022

Tamam işte. Seda Sayan gidecek

Pasif Kullanıcı
03.06.2022

Bunca yıl bizi ezmeye, susturmaya, aşağılamaya alışmışlar erkekleri bırakın kadınlar bile susmaya alışmış, kendi kendini ezmeye alışmış. Hal böyleyken şimdi sesimizin çıkmasına tahammül edemiyorlar, eskiden olduğu gibi git deyince giden kal deyince kalan kadınları istiyorlar ama nafile. İnsanlar birbirine düzgün davranmayı öğrenecek.

03.06.2022

Şu beğenmedim içeriğine tıklayan arkadaşlara bir kaç cümlem var. Kadın kadındır! Kadın lafından bile korkuyorsunuz! Ötekileştirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz! Siz kılavuz değilsiniz, kimsenin yaşamını eleştirmeye ç.rkin sıfatlar yakıştırmaya hakkınız yok! Biz bildiğimiz yoldan yürüyeceğiz. Bir de şu iyi kalpli ol zamazingosu çıktı başımıza, ç.rkin neresi siber zorbalık! Ayıp!

TÜM YORUMLARI OKU (6)