Konserde Göğsü Açılan Yıldız Tilbe Muhabirin Sorusuna Çok Öfkelendi! "Senin Gözün Kör..."

Koronavirüs aşısı yaptırmayan ve aşıyla ilgili açıklamalarda bulunan Yıldız Tilbe'nin konserlerinin iptal edilmesi gündem olmuştu. Ardından geçtiğimiz günlerde Harbiye'de konser veren ünlü sanatçının konser esnasında göğsünün açılması da sosyal medyada epey konuşuldu. Salı günü Etiler'de bir AVM'de görüntülenen Tilbe muhabirlerin koronavirüs sorularına cevap vermezken göğsünün açılmasıyla ilgili sorulara oldukça öfkelendi. İşte detaylar...

Yıldız Tilbe Sorulara Öfkelendi

Besteleri kadar saç modeli ve danslarıyla da ilgi odağı olan 55 yaşındaki şarkıcı, Etiler'de bir AVM'de menajeri ile alışveriş yaparken görüntülendi. 

Menajerinin “kadınsal bir rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu” dediği Tilbe, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Koronavirüs aşısı yaptırmadığı için sosyal medyada büyük tepki çeken ve Kıbrıs konseri iptal edilen ünlü şarkıcı konuyla ilgili sorulara sinirlendi.

Senin Gözün Kör Yavrum

Tilbe’nin önceki hafta harbiye konserinde dans ederken bluzu açılmıştı. Tilbe, gazetecilerin olayı hatırlatması üzerine, 'Senin gözün kör yavrum. Senin göğsün açılmıştır' diyerek tepki gösterdi.

Popüler İçerikler

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!