Konserde Genç Kadının Burnunu Kırdı: AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Serbest Bırakıldı

Kırşehir'in Kaman ilçesinde düzenlenen konserde 25 yaşındaki Fatma Banu Çoban dehşet anlar yaşadı. Fatma Çoban'ı darbedip, burnunu kırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan AK Parti Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer, ifade sonrası serbest bırakıldı.

Kaman Ceviz Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan şarkıcı Sefo’nun konserine akrabaları ile eğlenmek için giden Fatma Banu Çoban, şiddete maruz kaldı.

İddiaya göre, yer sırası tartışmasından dolayı AK P Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer, Fatma Banu Çoban'ı darbetti. Şiddet sonrası hastaneye kaldırılan ve ameliyat olan Çoban 2 gün sonra taburcu olurken, Ünlüer ise olay günü alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olay gününü anlatan Fatma Banu Çoban, şunları söyledi: "Yanında bulunan eşi, 'Burası bizim yerimiz nasıl geçersiniz' gibi sözler sarf etti. Ben de bu alanın boş olduğunu söyledim. Beyefendinin kolu bana değdi birkaç kez. Ben kendisini uyardım. Hiç oralı olup cevap dahi vermedi. Başka bir genç eşine yanlışlıkla temas ettiği için, 'Sen benim eşime nasıl temas edersin' diye genci tehdit eder şekilde uyardı ve bir kart çıkarıp gösterdi. Daha sonra yer nedeniyle benimle üsluba uygun olmayan bir şekilde konuşmaya başladı. Ben de daha sonra eşi olduğunu öğrendiğim kişiye sevgilinize söyler misiniz daha uygun konuşsun bizimle diye uyardım. Kadın ise sen benimle nasıl böyle konuşursun diyerek yakamdan çekti.''

Tartışmanın kavgaya dönmesiyle AK Parti Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer'in kendisine yumruk attığını iddia eden Fatma Banu Çoban, ''Ben tam 'Siz ne yapıyorsunuz' diyecektim ki eşi Melih Ünlüer bana yumruk attı ve ben yere düştüm. Yumruğu yüzümün sağ kısmına geldi. Zaten yumruğu benim yüzüm kadardı. Çünkü baya cüsseli birisiydi. Daha sonra ayağa kalktım. Yanımdaki arkadaşım 'Abla yüzün' dedi. Ben önce anlamadım ama daha sonra yüzüme dokunduğumda yüzüm kan revan içindeydi. Etraftan kimse yardıma gelmedi. Bayağı itiş- kakış oldu. Çünkü bayan üstüme geliyordu."

AK Parti Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer'in eşinden de şikayetçi olan Fatma Banu Çoban, son olarak şunları söyledi: "Kendisi de konser alanında övünerek, 'Nasıl vurdum kıza' şeklinde konuşuyormuş. Kuzenim kendisini bu şekilde konuşurken görmese şahsı belki de bulamayacaktık. Melih Ünlüer bizi asla görmediğini ve tanımadığını söyleyip üzerinde kan lekem olmasına rağmen olayı inkar ediyormuş. Ben eşinden de şikayetçi oldum. Hanımefendi ise ben de onlardan şikayetçiyim, onlar da beni darbetti diyormuş. Madem ben seni darbettim, neden hastaneye gidip darp raporu almadın?."

İşte o anlar:

Yeni Liste Açıklandı: İşte Sucuk Yerine Eşek Eti Yediren Markalar
12 Akrabasını İşe Alan Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, Savcılığa Şikayet Edildi
Partisinin Grup Toplantısında Konuşan Devlet Bahçeli, Abdullah Öcalan'a Çağrıda Bulundu

Popüler İçerikler

Eşit Maaş Alan Çiftin Ev Geçindirme Hakkındaki Anlaşmazlığı Twitter'ı İkiye Böldü
Seren Serengil, Gebze'deki Barınakta Katledilen Hayvanların Sesi Oldu: ''Buna Göz Yuman Herkes Suçlu!''
Aldığı Bursla Yurt Dışı Tatili Yaptığı İddia Edilen Öğrenci Tepkilerin Üzerine Açıklama Yaptı
YORUMLAR
16.10.2024

bu akp liler neden bu kadar problemli insanları partisine çekiyor nasıl olsa ceza almıyoz diye her türlü suçu işliyor zihniyeti

16.10.2024

Neden mi Adamların içi dışı kin içinde kemiklerine kadar işlemiş Bir Ak partili bunu yapıyorsa halk ne yapsın. Birde bu partiye gönül vermiş bir yaratık. Çok çekmiştir pudra şekerini ayarlayamamıştır dozunu. Bunlar herşeyi yaparım çevredekilerde bunu bilir ona göre davranır cesareti ile hareket ediyorlar Ve halktan aldığı adaleti bunlara veriyor hükümet

Gün geçmiyor ki kötü bir olayın içinde ki failler dahi AKP ve MHP oyları ile seçilmiş olmasın.

16.10.2024

Bunun da üstünü kapatacaklar, bu adam ceza almayacak eminim

16.10.2024

Neden üzerini kapatsınlar ki? Adam mı öldürdü, tecavüz mü etti, uyuşturucu mu kaçırdı? İşlediği suçun kanunlarımızda yatarı yok ki. Ödeyeceği 3-5 kuruş tazminat alacağı en ama en fazla 2-3 ay hapis belki onu da zaten 2 yıldan az diye yatmayacak.

TÜM YORUMLARI OKU (38)