Kongreye Katılıp Koronavirüsten Ölen AKP'li Siyasetçi "Bizi Melekler Koruyor" Demiş...

AKP kongresine katılan Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Bülent Aydoğdu Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetmişti. Aydoğdu'nun AKP kongreleriyle ilgili yorum yapan yurttaşa 'Bizi melekler koruyor' dediği ortaya çıktı.

AKP'nin 25 Şubat't İstanbul'da gerçekleştirilen ve salgın döneminde 'lebalep' kalabalık nedeniyle eleştirilerin hedefi olan kongresine katılan, kalabalık parti etkinliklerinden maskesiz fotoğraflar paylaşan Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Bülent Aydoğdu, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Detaylar için 👇

Kongreye Katılmıştı: AKP’li Belediye Meclis Üyesi Kovid-19'dan Hayatını Kaybetti

Aydoğdu, AKP'lilerin yolculuğunu gösteren fotoğrafı Twitter hesabından "Kongre yolunda" notuyla paylaşmıştı. 👇

Aydoğdu'nun "Korona kongreye giremiyor sanırım" diyen bir kişiye "Bizi melekler koruyor" yanıtını verdiği ortaya çıktı.

Aydoğdu, fotoğrafa gelen "Maske, mesafe nerede?" sorusuna ise "Aşı olduk biz" yanıtını vermiş. 👇

Aydoğdu, 'lebalep' kalabalık nedeniyle eleştirilen kongreden bu fotoğrafları paylaşmıştı...

Bunlar da ilginizi çekebilir 👇

'Şiddet Gören Kadınlara Avukat Desteği' Önerisi AKP ve MHP'lilerin Oylarıyla Reddedildi
Japonya 4 Günlük Mesai Düzenine Geçmeyi Planlıyor
Bakan Ersoy: Turizm Çalışanlarına Aşılama Başladı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Boşanmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Devreye Girdiği Ortaya Çıktı
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
YORUMLAR
08.04.2021

Melek Azrail çıktı Rıza Baba

08.04.2021

hangi vasıfla aşı olmuş acaba? sağlıkçı mı? yaştan sırasının geldiğini sanmıyorum. kronik hastalıkların aşısı henüz kongreden önce yapılmamıştı, o da olamaz. hangi vasıfla?? gerçi sonuç değişmemiş, hatta muhtemelen gittiği kongrede virüs dahi saçmıştır bu abimiz. gözümde kongrelere katılan herkes suçlu, herkes başına geleni ve gelecekleri hak etmiştir.

Pasif Kullanıcı
08.04.2021

Kendi inancına göre bunca insanın canının vebalini omuzlayarak gitmiş oldu.

Melekler : Bize öyle bir bilgi verilmedi

TÜM YORUMLARI OKU (51)