Kongre Binası Baskınında Ölen Trump Destekçisi Kadının Vurulma Anı

ABD'de, dün Trump destekçilerinin Kongre Binası'nı işgal girişimine güvenlik güçleri sert bir karşılık vermişti. Baskın esnasında vurularak yaşamını yitiren ve şehit ilan edilen Ashli Babbitt isimli kadının son anlarını kameralar kaydetti.

Görüntülerde, Babbitt'in lobiye çıkan kapıya tırmanmaya çalışırken vurulduğu görülüyor. 📹

Şehit İlan Edildi! ABD'de Kongre Baskınında Öldürülen Kadının Kimliği Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
07.01.2021

Bu durumlar hepsi planlanmış şeyler. Frekans ve eğitim seviyeleri düzeyi düşük insanları kandırıp yine onların üzerinden pirim yapan planlı hareketlenmelerdir. Çok yazık ki bizim toplumumuza da aynı şeyler yapılıyor. Akıllı olun kimse için bir şey yapmayın. Siyasetçilerin skinde değiliz herkes ayık olsun!

En doğru yorum!

arkadaşlar vurulan kadın beyaz sarayı fiziki olarak basıp sağı solu kırıyor . meclis basmak gibi düşünün ayrıca kendisi Havacı ve bazı enteresan geçmişi var yani vuran kişi tamamen görevini yapıyor bakın kimsenin ölmesi taraftarı değilim ama siz karakol yada özel bölge basıp yağma yapsanız aynısı olurdu zaten

07.01.2021

Kadinin orada olmasi ve bu sekilde, dahada ileri gitmesine curet etmesini onlemek dogru olan. Belkide polis cok daha oncesinde binanin icine giremeden daha sert bir mudahale yapmaliydi. Kadin gecerse, oradaki kalabalik kontrolsuzce daha da ileri noktalara ulasacakti.

TÜM YORUMLARI OKU (15)