Konakladıkları Odayı Berbat Bir Halde Bırakan Etiyopyalı Turistlere İsyan Eden Otel Yetkilisi

Bir otel yetkilisi 2 Etiyopyalı turistin 1 hafta konakladıkları odadan çıkış yaptıktan sonra, odayı ne halde bıraktıklarını kaydetti. O oda üzerinden Türk turizmini de eleştiren adamın kaydettiği videoyu izliyoruz...

Popüler İçerikler

İzmir’de Sarıklı ve Cübbeli Bir Şahıs Önündeki Kadına “Cehennemde Yanacaksınız” Diye Laf Atınca Arbede Çıktı
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
YORUMLAR
08.05.2021

turistik yerde yaşayan biri olarak beter olun diyorum. yabancı turist gelmiyor artık. gelenler de kalitesiz avam sınıf turistler zaten. yerli turisti de kendinizden soğuttunuz zamanında. şimdi gidin elin s.kik etiyopyalısının bokunu püsürünü temizleyin. yarın öbür gün 1. kalite iskandinav turistleri gelse değil etiyopya afrika, türk turistlere bile çekecekleri muameleyi biliyorum. beter olun hepinize müstehak. ülkede bir siz mağdursunuz zaten. ayrıca o nasıl oda amk. it bağlasan durmayacak odayı utanmadan 3 kişilik yapıp itelemişler allah bilir kaç para aldılar oradan. zamanında millete attığınız kazıklara sayın o odanın temizliğini. ayrıca adam ne yapacaktı? sabah 6 da kalkıp yatağını düzenleyip 7 de kahvaltı yapıp 8 de hazır ol'da mı bekleyecekti? tatile gelen adam odasını düzenli tutmak zorunda değil. ha ölçüyü kaçırmaması gerekir o ayrı. ama house keeping denen bir şey var... daha anlatacak çok şey var da hiç kendimi yormayacam bu saatten sonra. beter olun hepinize müstehak.

08.05.2021

ha o salak sözde turistleri de savunmuyorum zaten onların allah belasını versin. ama bu sözde "turizmci"lere bu müstehak. bizzat yaşadığım ve gördüğüm şeylerden sonra bunu söylüyorum. burada mağdur gibi göstermeleri sizi yanıltmasın. diyorum ya, yarın öbür gün 1. sınıfı da geçtim 2. sınıf bir turist gelse türklerin yüzüne bile bakmazlar bunlar. öyle namussuz şerefsiz bunlar. iyi olanları vardır tabi de %90 ı aşağı yukarı böyle bunların... etme bulma dünyası kısacası.

09.05.2021

Evet maalesef, başka ülkede tatil yapamayacak insanların tercihi Türkiye oluyor. Çünkü adamında dediği gibi 3 kuruşa muhtaç bir ülkeyiz.

08.05.2021

Bu adamlar böyle ya genel olarak. Avrupa'da kaldığımız otellerde de Afrika kıtasından/Orta Doğudan turist gelince genelde uzak koridor sonu oda falan veriyorlar çok dikkat ettim. Irkçılık oluyor biraz ama yapacak bir şey yok. Ha muhtaç olma konusunda dolara burnunu silenlere, portakal bıçaklayanlara, kola şişesine ateş edenlere sormak lazım :)

TÜM YORUMLARI OKU (49)