Komünist Başkan Hastaneden Taburcu Oldu: Kızı ve Eşinin Koronavirüs Test Sonucu Pozitif Çıktı

DHA'nın haberine göre, koronavirüs tedavisi gören Tunceli Belediye Başkanı TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu, bugün tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Tedaviye evde devam ediyor

Maçoğlu'nun taburcu olmasına ilişkin Tunceli Devlet Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, '22 Haziran günü hastanemize başvuran Tunceli Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Maçoğlu hastanemizde Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda tamamlamış olup, tedavisinin devamını evinde sürdürecektir. Şikayetlerinde gerileme olan hastamızın takipleri hekimlerimiz tarafından yapılacaktır. Maçoğlu ailesinin karantina süreci devam etmektedir' denildi.

Eşi ve kızı da koronavirüse yakalandı

Öte yandan, Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun eşi ve kızının da koronavirüs testi pozitif çıktı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen Maçoğlu ailesi, evlerinde karantinaya alındı.

Geçtiğimiz hafta sosyal medyadan duyurmuştu

Komünist Başkan Koronavirüse Yakalandığını Açıkladı: 'En Kısa Zamanda Görüşmek Üzere'

Mehmet Maçoğlu, 22 Haziran'da Erzincan'dan Tunceli'ye döndükten sonra yüksek ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurmuştu. Hastanede yapılan test sonucu Başkan Maçoğlu'da koronavirüs tespit edilmişti.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
28.06.2020

komünist diye ötekileştirdiğiniz belediyenin borcu yok. :D

28.06.2020

komünist başkan (!) başlığa bak. saçmasınız.

Pasif Kullanıcı
28.06.2020

Bu adamın danışmanı PKK üyeliğinden tutuklanmıştı. Kendisi ise danişmanini "yoldaşımın yanındayım" diyerek savunmuştu. Sosyalist Meclisler Federasyonu da nedir ne değildir bilen bilir. Ve bu arkadaşın bıyığına ve komünistligine bakarsak da profili az çok belli... Her önüne gelene sırf muhalif diye tapmaktan vaz geçin.

TÜM YORUMLARI OKU (5)