Komşusunun Sorduğu “Nasıl Sevişiyorsunuz?” Sorusu Üzerine Eşinin Yaptırdığı Dövmeyi Paylaşan Engelli Sporcu Celal Karadoğan

Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı eski oyuncusu Celal Karadoğan, Twitter’dan evlilik yıl dönümünü kutladı ve eşinin dövmesini paylaştı. Cinsel yaşamlarına dair bir detayın sergilendiği bu dövme sosyal medyada çok konuşuldu. Ayrıntılara bakalım…

Celal Karadoğan, bir yaşında geçirdiği çocuk felci sonrası tekerlekli sandalye kullanmaya başladı. Yüzde 86 bedensel engelli olan sporcu, başarı hikâyesiyle herkese ilham kaynağı oldu.

Lisede tekerlekli sandalye basketboluna başladı, milli takıma girdi ve sekiz yılda üç Avrupa Şampiyonası gördü. 2002’de geçirdiği bir sakatlık yüzünden basketbolu bırakınca masa tenisine merak saldı ve Hırvatistan’da Avrupa Şampiyonası’na katıldı.

2005’te Adana’da kurduğu Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile pek çok başarıya imza attı ve Birleşmiş Milletler'in gençlik alanında açıkladığı 'Dünyaya İlham Veren 10 Gönüllü' listesinde yer aldı.

Göğsümüzü kabartan ve başarılarıyla tüm engelli vatandaşlara örnek olan Celal Karadoğan, Twitter’da eşinin evlilik yıl dönümünü kutladı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ve meraklı komşularının soruları üzerine eşinin yaptırdığı dövmeyi paylaştı.

Ardından sosyal medyada bir klasik haline gelen tepkiler yazıldı çizildi ve Celal Karadoğan bazılarına cevap verdi. “O soruyu sorandan daha rezil bir duruma düşmedin mi bu olayı anlatarak?” diye soran birine şunları söyledi:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
02.06.2018

Düzenli olarak porno izleyen yahut ilişkiye giren insanlarsınız, izlediğiniz çoğu dizi de seks sahnesi barındırıyor. Bir tane bacak omuza pozisyonu karikatürize edilince mi ayıp oldu adı? Çok güzel konuşmuş abicim; toplumdaki ahlak idealarını değerlendirirken bacak omuza dövmesi yerine, tecavüzü katliamı din tüccarlığını ve şiddeti baz alın. Her şey toplumda dört dörtlük bir bu kaldı eleştirel yaklaşılacak. Özel hayatmış... Magazin programlarının reytinglerinin ya da sitelerin ziyaret sayılarının ne olduğunu biliyoruz. Her gün hangi ünlünün kiminle gezdiğine seviştiğine görsel ve işitsel çipil çipil bakarken, özel hayata müdaheleden keyif alan yegane insanlar ahkam keser olmuş. Hepiniz ahlak er edep adap sahibiyseniz sokakta gördüğümüz tiplemeler, ana haberler ne ola ki?

Pasif Kullanıcı
02.06.2018

Kendisini severim.Asla onu yargılama peşinde de değilim ama yani dövme çoğu kez gördüm.Hatta yapılışını milyonca kez izledim.Bu dövme gibi durmuyor.Sanki sticker gibi ya da çizimle boyanmış gibi.Hatta Hanımefendinin elinde siyah boya lekeleri var.Beni yargılamayın lütfen ben gördüğümü söylüyorum.

02.06.2018

Aynen sticker gibi duruyor

02.06.2018

toplumumuz elalemin yatak odasına çok meraklı maalesef

TÜM YORUMLARI OKU (36)