Komşusunun Bahçesine Tuvaletini Yapan Adam Kapı Zili Kamerasına Yakalandı

ABD'de yaşandığı belirtilen olayda, bir adam komşusunun bahçesine gidip etrafı kolaçan ettikten sonra pantolonunu indirip tuvaletini yaparken görülüyor.

Etrafına bakıp kimsenin olmadığından emin olan adam, pantolonunu indirip tuvaletini yaparken, evin zil kamerası tarafından anbean kaydediliyor.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
29.09.2022

İnsanları yargılamadan hikayelerini dinleyin önce. Muharrem Abi Sümerbank'tan emekli. Eşi Meliha Abla ile tek katlı mütevazi bir evde yaşıyorlardı. Çocukları olmamış. Bir akşam Muharrem Abi ile yeğeninin düğünden dönerken kaza yaptılar. Meliha Abla 6 ay hastanede yattı. Sonunda daha fazla dayanamadı. Ondan sonra Muharrem Abi'ye birşeyler oldu. Manik Tamoksifen Misül teşhisi kondu. Evden çıkıyor gidiyor, günler sonra dönüyor. O arada ne yiyor ne içiyor kimse bilmiyor. Bir keresinde yürüyerek Wisconsin'e kadar gitmiş. Bizim Halil'ler gitti getirdi. Yemek bırakıyoruz kapıya. Gençler ayda bir hamama götürüyor. İlgilenmeye çalışıyoruz ama bir yere kadar. Geçen de bizim pencereye bokuyla kalp çizmiş. Kızamazsın ki.. Hepimizin üstünde emeği var. Biz hakkımızı helal ettik..

29.09.2022

Ayy bunlar çömelmek de bilmiyor yaa hahagg

29.09.2022

adamın sıçtığını izlemek için 2 reklam izleyeceğime gerçekten ihtimal veriyormusunuz?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ