Komşusu Tarafından Kaçırılıp 28 Yıl Samanlıkta Esir Tutulmuştu! Dünyanın Konuştuğu Olayda Yeni Gelişme

Cezayir'de 16 yaşındayken komşusu tarafından kaçırılıp 44 yaşında samanlıkta bulunan  Ömer bin Omran'ın davasında yeni bir gelişme yaşandı. 8 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili açıklama yapan Cezayir Yargı Konseyi, faillerin en ağır biçimde yargılanacağını söyledi. 

Kaynak: Cumhuriyet

Cezayir'in Djelfa kentinde 1996 yılında kaybolan Ömer bin Omran'ın geçtiğimiz haftalarda komşusunun ahırında bulunmuştu.

Kuzeni Halit Rgueb basına demecinde "Onu, şüphelinin koyunlarını tuttuğu ahırda buldular, kiler kapısı samanla kaplıydı ve neyse ki kurtarıldı" ifadelerini kullanmıştı.

Ömer'i 28 yıldır alı koyan komşusu da dahil olmak üzere 8 kişi gözaltına alınırken, 2 kişi de adli gözetim altına alınmıştı.

Cumhuriyet'te yer alan bilgiye göre, dünyanın dehşetle takip ettiği olayda yeni bir gelişme yaşandı. Cezayir Yargı Konseyi olayla ilgili yaptığı açıklamada 'Baş şüpheli hakkında, bir kişiyi kaçırmak, tuzağa düşürmek, yetkili makamların emri olmadan ve yasaların izin verdiği durumlar dışında alıkoymak ve savunmasız durumdaki bir mağduru, insan ticaretine konu etmek suçlarından adli soruşturma başlatıldı...' dedi.

Yetkililer, devlet memuru olarak çalışan 'bu iğrenç suçun failinin' 'ciddiyetle' yargılanacağını söylüyor.

İlgili haber 👇

Dünyanın Konuştuğu Olay! 28 Yıl Komşusunun Evindeki Saman Çukurunda Alıkonuldu

Popüler İçerikler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: “3. Dünya Savaşı Riski Var”
Korku Dolu Anlar! Diyarbakır'da Tekbir Getirerek Burger King ve Starbucks Şubesine Saldırı!
Problem Yaşadığı Kızıyla Konuşmalarını Paylaşan Deniz Akkaya'nın İfşa Israrı "Yeter" Dedirtti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.05.2024

İnsan, bu dünyanın kanseridir..

23.05.2024

Ne kadar da doğru bir söz👏👏👏

23.05.2024

Haberi ilk okuduğumda ağzım açık kaldı inanın ne kadar kötülük varsa hepside müslüman ülkelerde var bi insanı nasıl 28 yıl boyunca mahrum edersin hayatta yaşamdan ceza evinde kalsa daha iyi olurmuş en azından arada birde olsa hava almaya çıkardı farklı insanlar görür konuşurdu samanlıkta esir tutmak nedir ya Allah aşkına .

23.05.2024

ne zırvalıyon ya sen! dine bok atacam diye girdiğin hallere bak. öz kızından 7 tane çocuk yapan avusturaylıyı ne çabuk unuttun. insan ya kötüdür ya da değildir. bu din meselesi değil, vicdan meselesi

23.05.2024

28 yıl heba oldu

TÜM YORUMLARI OKU (19)